Vellykket pinhole dag i Bergen

antonio-histirisk-m03645

Copyright: Antonio Stasi

Innehaver av den lille koselige fotobutikken i Lille Øvregate, Antonio Stasi er pinhole entusiast. Søndag 26. april gikk den internasjonale pinhole dagen av stabelen. For 4 år på rad tok han denne lørdagen med seg minst 35 likesinnede ut på tur med sine hjemmelagde pinhole kamera. 
Et pinhole kamera er en lystett boks hvor det i stedet for linse bare er et ørlite hull som slipper lys inn på filmen. Den lystette boksen kan være laget av en sigarkasse, sko-eske eller lignende.
Antonio har tatt dette med pinhole et steg videre og holder kurs for både firma og private i hvordan man lager og bruker et kamera av denne typen. I tillegg har han utviklet et eget skikkelig profesjonelt pinhole kamera som du også kan bygge hvis du melder deg på en av hans workshops.
I forkant av årets pinhole dag holdt han ikke mindre enn 5 pinhole workshops i sine lokaler som forøvrig også er fylt til randen av gammel fotohistorie. Hvis du har lyst å vite mer om pinhole fotografering er det bare å ta turen innom butikken i Bergen. Adressen er Antonio Stasi Classic Camera, Lille Øvregate 4.

Se flere pinhole bilder

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: