Kameranyheter fra Samsung

Samsung har lansert verdens slankeste kamera med 15x zoom og 24mm  vidvinkel – et av de to også har innebygd GPS og en 3″ AMOLED-skjerm. De nye modellene har fått betegnelsen Samsung HZ30W og HZ35W (bildet), med sistnevnte som GPS / AMOLED modell. HZ30W har ingen GPS-enhet og er utstyrt med en tradisjonell 3 «LCD-skjerm. De to kameraene er ellers identiske: med både 12-megapiksel sensor, 24-360mm ekvivalent Schneider-Kreuznach objektiver og 720p HD-videoopptak. Både Samsung HZ30W og Samsung HZ35W tilbyr halvautomatiske og fulle manuell eksponeringskontroller, optisk bildestabilisering og HDMI porter.
Samtidig lanserer også Samsung to nye tillegg til sin TL serie som består av supertynne digitale kompaktkameraer. De nye modellene består av 14,2 megapiksler Samsung TL110 og 12,2 megapikslers Samsung TL105, hver utstyrt med en 2,7-tommers LCD og en hhv 5x og 4x optisk zoom. De nye modellene har en forbedret 27mm vidvinkelobjektiv (TL110) og 27.5mm vidvinkelobjektiv (TL105) sammenlignet med sine forgjenger, TL100. Samsung TL110 har også optisk bildestabilisering. Nye bilde effekter er også tilgjengelig med Samsung TL110 og TL105, som Fisheye og Lomo. Dette gir fotografen mulighet for enkelt å legge mer kreativitet til sine bilder. Begge de nye kameraene tilbyr 720p HD video. I motsetning til de mer avanserte HZ30W og HZ35W modeller – også annonsert i dag – har TL105 og TL110 ikke  full manuell eksponerings kontroll.
Siiste tilskudd i Samsungs kameraportefølje er Samsung SL630 som er en 12,2 megapikslers kamera med en 28-140mm zoom og optisk bildestabilisering. Den nye Samsung SL630 kommer fullt utstyrt med en rekke automatiske kontroller, inkludert Samsungs scene gjenkjenneings teknologi, kalt Smart Auto. SL630 har også nyttige autofokus alternativer som feks objekt sporing. I tillegg tilbyr det nye kameraet Perfect Portrait System – en rekke automatiske teknologier som hjelper brukeren å ta enda bedre og vakre portretter. Viktige trekk ved Perfekt Portrait System inkluderer også ansiktsgjenkjenning, Samsung’s Smile teknologi, Red Eye Fix-modus, og Beauty Shot. Samsung SL630 h er ikke utstyrt med HD filmopptak men har en standard-definisjon VGA-filmkopptak i stedet. Alle de nye modellene ventes å være i butikkene i februar/mars.
Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

%d bloggere like this: