Kameraslepp fra Panasonic

Panasonic er tidlig ute i det nye året med lansering av 4 nye kameramodeller. Først ut er Lumix DMC-FT2, en etterfølger til Lumix FT1 støt-, frys-og vanntett kamera. Med High Definition-video mulighet i AVCHD Lite format, den nye 14.1-megapixel Lumix FT2 styrker ytterligere sin seighet i forhold til forgjengeren og er vanntett til 10m, støtsikkert fra en høyde på opptil 2m, frostsikkert ned til -10 ° C og støvsikkert i henhold til IEC60529-standarden. Kameraet er også utstyrt med en LEICA DC VARIO ELMAR 4.6x optisk zoom med optisk bildestabilisator. Panasonic Lumix FT2 inneholder også Sonic Speed AF, som gir en super-rask responstid, og en utløserforsinkelse så kort som ca 0.005 andre og lar brukere låse fokus på motivet på ca 0,24 sekund i vidvinkelmodus og 0.28 sek på i telemodus ved bruk av 1-område AF. Panasonic FT2 vil være tilgjengelig fra mars 2010.

DMC-ZX1 er også avløst av en etterfølger, Panasonic’s nye, 14.1-megapixel Lumix DMC-ZX3 tilbyr både stil og kompakthet, men kan samtidig også skryte av en kraftig 8x optisk zoom som starter på 25mm, og selvfølgelig AVCHD Lite film funksjon. 25-200mm objektivet består av 9 elementer i 7 grupper, inkludert 4 supertynne asfæriske linser med 6 sfæriske overflater. Den nye Intelligent Zoom, tilgjengelig med ZX3 er en funksjon som strekker zoomforholdet med ca.1.3x og opprettholder bildekvaliteten selv når du bruker digital zoom. Dette betyr at 8x optisk kan faktisk kan forlenges til 10x. Med kameraets Intelligent Resolution blir resultatet klare og skarpe bilder i både foto-og filmopptak. Med en utløserforsinkelse  så kort som ca.0.005 sekunder, og kameraet  raske respons gjør det lettere å fange de små og kjappe øyeblikkene.
Blant nyhetene finner vi også Panasonics nye DMC-TZ8 med en optisk stabilisert 25-300mm objektiv i en kompakt kropp med en 12,1 megapikslers oppløsning og manuell eksponeringskontroll. Bestående av 10 elementer i 8 grupper, inkludert 2 ED linser og 2 asfæriske linser. Leica har strenge standarder for å levere eksepsjonell optisk ytelse og objektivet i dette kameraet er intet unntak. Den nye modellen har i tillegg en 14,5-megapiksel CCD og  og fotograferer med opptil 12,1-megapikslers oppløsning. Dette fordi CCDen på TZ8 er flere aspekt, og kan gjengi bilder tatt med objektivet satt fra 25mm til 300mm i alle tre format – 4:3, 3:2 eller 16:9 – og samtidig opprettholde samme diagonal. Og til slutt, har TZ8 manuelle eksponeringsinnstillinger for kreative fotografer. 720p HD-filmopptak og SDXC støtte. Tilgjengelighet er planlagt til midten av mars 2010.
Godbiten i porteføljen er Panasonic Lumix DMC-TZ10, en kompakt ultra-zoom med en optisk stabilisert 25-300mm  Leica linse, manuell eksponeringskontroll og innebygd GPS. Den nye TZ10 og lillebror TZ8 er de første kameraene i Panasonic TZ-serien med å tilby full manuell eksponeringskontroll.  TZ10 er også den første Panasonic ultra-zoom som har en innebygd GPS enhet. Data om hvor bildet ble tatt blir automatisk integrert med lengde-og breddegrad i EXIF-data. Disse geo-taggete bilder kan så videre kobles opp mot interaktive kart på nettet og deles med verden. I tillegg viser TZ10 også navnet på byen, areal og landemerker ved hjelp av en intern database for å gi brukerne informasjon i sanntid av steder der du tar bilder. Panasonic TZ10 har en 14,5-megapiksel CCD men fotograferer bare med opptil 12,1-megapikslers oppløsning. Dette muliggjør multi-aspect fotografering i alle tre formater- 4:3, 3:2 eller 16:9. I tillegg til å ta stillbilder, kan kameraet også ta opp 720p HD-filmer i Motion JPEG eller AVCHD-Lite format, og du kan fullt ut utnytte den kraftig 12x zoomen mens du filmer. Det nye TZ10 har også Dolby Digital Stereo Creator til for høykvalitets lyd. SDXC-støtte og en 3 «, 460000-punkts Intelligent LCD med anti-refleks belegg. Panasonic TZ10 vil være tilgjengelig fra midten av mars i fargene sølv, svart, rødt og blått.
Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

%d bloggere like this: