Kameradryss fra Fuji

Vi går mot lysere tider og selv om snøen ligger i tykke lag, aner vi våren og sommeren i det fjerne. Årstiden vi går inn i er høysesong for fotografering og kameraprodusentene ligger ikke på latsiden når det gjelder lanseringer av nye produkter. Fuji lanserer en rekke nye kameramodeller for alle behov- fra det enkleste nybegynnerkameraet – via trendige og lekre modeller – til avanserte kameraer for fotoentusiasten.La oss se litt på hva Fuji har å by på i 2010.

AV/AX- serien – Sikt og trykk – gjør det enkelt!
Fujifilm lanserer AV/AX-serien, et perfekt kamera for deg som er på jakt etter et lite, enkelt kamera til en billig penge. Her får du panoramabilder, ansiktsdetektering, motivgjenkjenning og selv den rimeligste modellen leveres nå med HD i både bilde og video. A serien har 3x/5x zoom, gir deg valget mellom 12 eller 14 MP og 2,7 ” eller 3” LCD skjerm. AX-200 har i tillegg vidvinkel. 
Les mer om AV-100, AV-130,AV-150 og AX-200 her

XP-10 – Støtsikkert allværskamera – ut på tur!

Fujifilm lanserer XP-10, en super turkamerat for deg som er på farten. FinePix XP-10 gir deg mulighet til å ta bildene du ellers ikke ville tatt. XP-10 tåler vann, støv, støt og frost. XP-10 har 5x zoom og HD i både bilde og video.

Les mer om XP-10 her

Z70 – Trendy og klar.
Fujifilm lanserer også Z70, et lite og nett kamera for den aktive Facebook/YouTube brukeren. Ved kun ett trykk har du direkte opplasting til din konto så fort du kobler kameraet til PC. Kameraet har 12mp oppløsning og 5x Zoom i et ekstremt tynt design. I tillegg har Z70 HD i både bilde og video og den leveres i flere farger.
Les mer om Z70 her

Z700 EXR – med berøringsskjerm
Med Z700 EXR, får du det siste av prisbelønnet teknologi og en stor 3,5” berøringsskjerm. Kameraet kan gjenkjenne både kjæledyr og familiemedlemmer med nyutviklet katt/hund gjenkjenning og ansiktsgjenkjenning. Bildesøk gjør det lett å finne tilbake til favorittbildet uten å lete deg gjennom hundrevis av bilder. Dette er for deg som er på jakt etter det aller kuleste!

Les mer om Z700 her

F80 EXR -Prisbelønnet teknologi
Fujifilm lanserer F80 EXR, oppfølgeren til suksessmodellen F70EXR. Kameraet har prisbelønnet EXR-teknologi, 3,0” LCD skjerm, HD i både video og bilde samt nyutviklet katt/hund gjenkjenning og ansiktsgjenkjenning. Bildesøk gjør det lett å finne tilbake til favorittbildet uten å lete deg gjennom hundrevis av bilder. Nytt og nyttig er også følgefokus som gjør det enda enklere å få skarpe bilder av motiver i bevegelse.
Les mer om F80 her

JV/JX – serien
Fujifilm lanserer flere varianter av J serien, et fint kamera for familien med mye spennende teknologi som automatisk gir deg supre blinkskudd. Her får du panoramabilder, ansiktsdetektering, motivgjenkjenning, følgefokus og nyutviklet blunk og smil varsling. J serien leveres i flere farger og varianter, her kan du få din favoritt med enten 3x eller 5x zoom, 12 eller 14 MP oppløsning og alltid HD i både bilde og video.

Les mer om JV100-JV150 og JX200 her

JZ – serien – Vidvinkel og mye zoom
JZ serien, er et lite lommekamera som gir deg hele 10x zoom i et kamera på kun 23 millimeter. Kameraet har nyutviklet følgefokus og HD i både bilde og video. Her får vidvinkel, ansiktsdetektering, motivgjenkjenning og følgefokus som sikrer deg skarpe bilder under alle forhold. JZ modellene finnes i svart og sølv og du kan velget mellom 12 eller 14 MP oppløsning.
Les mer om JZ300 og JZ500 her

S -serien – Bridge – stort lite kamera med mye zoom!
Fujifilm lanserer hele 3 nye modeller i S-serien. Her kan du være kreativ og leke deg med vidvinkel og hele 15x eller 18x zoom! Et morsomt kamera for deg som vil lære litt mer om fotografering men ikke ønsker deg et stor speilreflekskamera. S-serien har også HD på film og bilde, følgefokus, ansiktsdetektering og panorama innstilling. Ny teknologi gir deg varsel om motivet blunker eller ikke smiler. S-serien har en stor 3” LCD skjerm som gir deg god oversikt og også mulighet til å rotere bildene på skjerm.
Les mer om S2500HD, S1800HD og S1600HD her

HS-10 – Bridge – Kraftfullt kamera med 30x zoom
Fujifilm lanserer en spennende modell med lynrask stor CMOS brikke (1/2”- 10mp) og en kraftfull manuell zoom på hele 30x ! HS-10 gir deg alt du kan drømme om, uten at du må skifte et eneste objektiv (24-720 millimeter). Dreibar LCD skjerm på 3”, trippel bildestabilisering, full HD film med stereo lyd, panoramabilder i en hurtig sveip, RAW filer… Velkommen som paparazzi-fotograf!
Les mer om HS-10 her

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: