Alder 23, yrke: narkoman

Alle bilder: Copyright Kine Halland

Serien med bilder jeg presenterer for dere på bloggen er fotografert av Kine Halland. Den  er  et resultat av 1 ukes workshop på Noroff Instituttet i Bergen hvor jeg fra tid til annen har gleden av å være gjesteforeleser. Kine er elev ved skolen og bruker sitt kamera flittig. Oppgaven denne gangen bestod i å fortelle et menneskes historie gjennom en serie bilder. Personen skulle fotograferes i sitt naturlige miljø, så studiobilder var følgelig ingen opsjon for løsning av oppgaven. Det ble presentert en rekke flotte bildeserier fra studentene under workshoppen. Både dukkemakere, obdusenter og flotte barneserier var blant studentenes arbeider. Kines bildeserie er resultatet av å fotfølge en person fra livets skyggeside, et menneske vi «vellykkede» velger å distansere oss fra.En som mistet fotfestet underveis. En heroin-junkie. Alder 23.  Dette er en dyster serie bilder, sort-hvit, ingen farger. Dette er nok slik livets skyggeside egentlig er, ingen farger. Heroinist er en heldagsjobb. Hils på Svein, fast ansatt.

Se bildene fra serien Heroinist

(Kine la inn små tekster til bildene og jeg har valgt å presentere bildene for dere slik de ble presentert for meg, med tekstene)

Se mer av Kine sine bilder på Flickr

Reklamer

Én kommentar to “Alder 23, yrke: narkoman”

  1. Dette er bra! Det er virkelig fint å se en fotograf som både har øye for detaljer, klarer å fortelle en historie med bildene sine og virkelig vil noe med det hun gjør.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: