Workshop i Bergen med Øyvind Hjelmen

Foto: Øyvind Hjelmen

Øyvind Hjelmen holder workshop hos Ur og Foto i Bergen, 9. – 11. april 2010.

KURSOPPLEGGET vil være rettet mot den visuelle delen av fotografiet, dette er ikke et teknisk kurs. Det er beregnet på både nybegynnere og viderekommende, det eneste man trenger er et digitalt kamera og et ønske om å lære å ta bedre bilder uansett hvilket nivå man står på. Dette gjelder enten det handler om familiebilder, feriebilder, naturbilder eller om man har mer kunstneriske ambisjoner.
Hvorfor oppleves ett bilde som bra og et annet som dårlig? Hva er egentlig et godt bilde? Og for hvem er det et godt bilde?
Motivvalg, utsnitt, lys og komposisjon er også temaer som behandles grundig.

For mer informasjon og påmelding: oh@oyvindhjelmen.com

ØYVIND HJELMEN er utdannet fagfotograf med tyve års erfaring, blant annet var han ansatt som fotograf i Aker i syv år. De siste ti årene har han vært selvstendig næringsdrivende og arbeidet med portretter, reklame, industrifotografering og prosjekter for næringslivet. I februar 2010 vant han åpen klasse i ”Gullsnitt”, reklamefotografenes årlige konkurranse.
Han arbeider også som billedkunstner, og har hatt utstillinger i 9 land. Bildene hans er innkjøpt både til internasjonale museer og andre samlinger, og han er en av få fotografiske kunstnere som er tatt med i Gunnar Danbolts «Norsk Kunsthistorie».
Øyvind Hjelmen har undervist i fotografi i ti år. I tillegg til kurs for fotointeresserte og næringsliv har han også undervisningsprosjekter for skolene, og han har vært gjesteforeleser ved American Intercontinental University i London. Han arrangerer også internasjonale fotografiske workshops med deltakere fra hele verden.
Han har gitt ut to bøker: «Sentimental» (2005) med Sunnhordlandsforfattarane, og
«Ri Vinden» (2009) med Per Jan Ingebrigtsen. Hans nyeste bok «Elsewhere» forventes utgitt på Kehrer forlag i Tyskland i løpet av 2010.

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

%d bloggere like this: