Apple Aperture oppdaterer til v 3.0.2

Apple har sluppet en oppdatering for Aperture 3. I versjon 3.0.2 er det gjort en rekke forbedringer og endringer i tillegg til bedre støtte for i iPhone og iPad tilkobling.
I denne versjonen vil blant annet det å importere iPhoto-biblioteket gå mye jevnere. Aperture skal nå også vise et riktig anslag på hvor mye harddiskplass som kreves for å importere et bibliotek, og ikke minst gjøre minne problemer under importen til en saga blott. I Aperture 3.0.2  vil også rotasjon  av iPhone bilder etter beholdt etter import.
Generell importering er også forbedret, så nå skal man unngå crash ved Auto-splitt og Auto-stack import, og et problem med XMP sidecar filer er også ordnet. I oppdateringen er det også ordnet opp i et problem som forårsaket at miniatyrbilder tok opp mer plass enn de burde.

Det kanskje mest nyttig feilrettingen i 3.0.2 er for justerte bilder. 16-bits bilder skal fungere som normalt nå, og forhåndsvisning skal nå gå raskere. Det er også mulig å pause en forhåndsvisning. Les videre på Apples sider for mer detaljerte versjonsmerknader.

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

%d bloggere like this: