Ole Jørgen Liodden blir Nikon ambassadør

Tidligere Canon ambassadør Ole Jørgen Liodden har meldt overgang til Nikon i følge Bjørn Mangseth hos Nikon. Liodden som lenge var tilsluttet Canon systemet som ambassadør skal i følge han selv ha blitt så imponert over Nikons utstyr at han valgte å melde overgang til Nikon hvor han i tillegg til å være ambassadør skal levere bilder til ulike bøker og publikasjoner.
Ole Jørgen Liodden etablerte firmaet Naturfokus i 1998, og siden 2003 har virksomheten vært i fulltidsgeskjeft med stadig nye prosjekter i form av bøker, kurs og fotoekspedisjoner.
– Vi er svært glade for at Ole Jørgen ønsker å bli en del av Nikon-teamet, da han er en av de fremste og mest aktive kurs- og foredragsholderne innen naturfotografering i Norge. I tillegg er han jo en meget dyktig og velrennomert fotograf, og det er derfor en ære at han velger Nikon, sier Bjørn Mangset som er Country Manager for Nikon i Norge.
Ole Jørgen er bosatt i Hedalen som ligger et steinkast unna Vassfaret og villmarken. Noe som betyr at han har et svært godt utgangspunkt for å dyrke sin hobby og yrke. I tillegg er han kjent for sine fotoekspedisjoner til blant annet Svalbard, Antarktis, Alaska, Afrika, New Zealand og Sør-Amerika.
– Jeg er svært glad for å ha blitt Nikon-ambassadør. Min personlige mening er at Nikon har det beste utstyret tilgjengelig på markedet. Allerede etter første dagen med Nikons D3-kameraer var jeg veldig imponert. Det er ekstremt presist og raskt. Etter 5000 eksponeringer med Nikon D3s og D3x var jeg så fornøyd at jeg valgte å selge mitt gamle utstyr, sier han.
Les mer om Ole Jørgen og hans virksomhet på  www.naturfokus.no.

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

%d bloggere like this: