Fagfotomesse i Terminus Hall


Ur og Foto arrangerer sammen med en del av sine samarbeidspartnere fagfotomesse i Terminus Hall (Grand Hotel Terminus) torsdag 22. april. På messen vil produktspesialister fra blant annet Apple, Nikon, Canon, Leica, Epson, Manfrotto, Bowens, Hensel, Lowepro, PhaseOne og Mamiya være til stede og og svare på spørsmål og vise hele sitt sortiment av produkter for proff og entusiast markedet. Dette er med andre ord ikke stedet for kompakte digitale kamera og de aller rimeligste digitale speilreflekskameraene.
Hvis du bare er litt fotointeressert bør du ta turen innom Terminus Hall denne dagen.

Hos Apple kan du for eksempel sjekke ut det nye Apple Aperture 3 som gjør bildebehandling og arkivering til en lek. Manfrotto viser deg et stort utvalg av stativer til både film og video. Leica er til stede og viser deres nye modeller, hva med å ta en titt på deres nye flaggskip M9?
Epson viser frem sin printer lineup, Nikon og Canon er selvfølgelig til stede og det blir selvfølgelig mulig å prøve ut deres nye kameramodeller. Canon viser i tillegg også sine profesjonelle printere.
Går du med tanker om å kjøpe studioblitser treffer du både Hensel og Bowens som viser deg sin bredde av både softbokser og lamper. LowePro viser frem sitt store utvalg av bagger og sekker.
Ellers finner du både skjermer, fargestyringsverktøy, eksterne hardisker for lagring av bilder og film og en masse andre spennende produkter både for profesjonell og entusiast.

Det blir også en rekke seminarer utover dagen med blant andre Ole Jørgen Liodden, naturfotograf og Nikon ambassadør.
Så Terminus Hall er definitivt stedet denne torsdagen.

Last ned PDF  Fagfotomesse

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: