Ny AF-S 200-400mm F/4G ED VR II fra Nikon

Nikon lanserer i dag det nye superteleobjektivet med zoom – AF-S NIKKOR 200-400mm F/4G ED VR II. Objektivet som erstatter det anerkjente AF-S Zoom NIKKOR 200-400mm f/4G IF-ED VR er utstyrt med den nye generasjonen bildestabilisator (VRII), Nano Crystal Coating antirefleksbelegg og en ny A/M-funksjon. Et perfekt objektiv for sports- og naturfotografer.

Denne typen superteleobjektiv med zoom er unik på markedet, og er i følge selskapet et bevis på Nikons satsing når det gjelder innovasjon og kvalitet. Utviklingen av objektivet gjenspeiler Nikons engasjement når det gjelder å utvikle produkter spesielt rettet mot fotografenes behov, og styrker med dette Nikons proffobjektivutvalg ytterligere.
AF-S NIKKOR 200-400mm F/4G ED VR II har bildestabilisering med innebygd andregenerasjons vibrasjonsreduksjon (VR II). Du kan fotografere med lukketider som er inntil fire trinn lenger enn hva som ellers er mulig. Noe som er en uvurderlig fordel ved frihåndsfotografering med teleobjektiv.
I tillegg gjør den nye A/M-funksjonen, som er lagt til de eksisterende M/A- og M-funksjonene, at autofokus kan prioriteres selv når fokuseringsringen brukes under fotografering.
Den nye AF-S NIKKOR 200-400mm F/4G ED VR II har nå også Nikons eksklusive Nano Crystal Coating antirefleksbelegg, som reduserer skyggebilder og lysflekker. I tillegg har det fire ED-glasselementer for å minimalisere reflekser og optiske avvik. Dette skal være med på å gi bilder med klare og mettede farger og høy kontrast selv under vanskelige lysforhold.
For å sikre rask og stillegående fokusering har objektivet autofokus med innebygd Silent Wave-motor. AF-S NIKKOR 200-400mm F/4G ED VR II har en solid magnesiumkonstruksjon med vær- og støvforsegling og beskyttelsesglass i objektivfronten. Objekktivet er konstruert for å tåle støv, skitt og fuktighet under tøffe forhold.

Vekten er  bare 3360 gram, noe som betyr stor fleksibilitet i teleområdet. Objektivet leveres med etui som er behagelig å bære på ryggen.  Veiledende pris er satt til 59.990,-


Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

%d bloggere like this: