Husk Photowalken lørdag 8. mai

Copyright: Fotograf Hans Arne Vedlog

Det er fortsatt plass til flere deltagere på årets Photowalk som arrangeres lørdag 8.mai fra Ur og Foto sine lokaler i Nygaten 9. Vi starter kl. 13.00 og turen varer ca. 3 timer og avsluttes i år som i fjor på Logen Bar på Ole Bullsplass for litt forfriskninger for de som ønsker det
Blant sponsorene finner vi Canon, Nikon og Olympus som alle stiller med egne arrangementer denne dagen.
Canon har i tillegg til byvandring med kamera, og et spennende opplegg  hvor de som vil får prøve seg på action fotografering med «biking» som tema
Fra Nikon kommer Hans Arne Vedlog, fotojounalist i Dagbladet og vinner av Årets Bilde 2010. Han tar Nikon brukerne med seg på en byvandring hvor han underveis snakker om komposisjon, bildesyn og det å fortelle en historie gjennom fotografi. Fra Nikon kommer også Sigurd Krekling, Pro ansvarlig hos Nikon Norge, og med lang fartstid innen fotografi. Under Photowalken snakker han om det å være forberedt til å ta bilde, innstillinger på kamera og kreativ blitsfotografering.
Dagen starter imidlertid med Tarjei Krogh, fotograf og Olympus ambassadør. Kl. 11.00 holder Tarjei et miniseminar / foredrag i butikkens kurslokaler med tema «Street Photography» som også blir tema under selve Photowalken. Tarjei har bred erfaring som fotograf og har jobbet med kunder som Coca Cola, Cappelen Forlag og Sony BMG for å nevne noen. For dere som har lyst å lære mer om Street Photography er absolutt en tur med Tarjei å anbefale.
De som ønsker det kan være med på vår uhøytidelige fotokonkuranse, hvor premiebordet består av en Nikon SB 900 blits, Canon S90 kompaktkamera, Olympus E-PL 1 med 14-42 zoom, Ipod Touch, 3 stk års abonnement av Natur & Foto og 3 stk års abonnement på Friluftsliv som fordeles til vinnerne av dagens beste bilder. Så det er absolutt ingen grunn til å sitte hjemme og sture denne dagen, her er det plass til alle uansett fotoerfaring og kameramerke.
Bergens Tidende har også lovet spalteplass til presentasjon av et utvalg av bildene tatt under årets Photowalk. Ur og Foto as krydrer i tillegg dagen men en rekke gode tilbud.

Det er selvfølgelig gratis å delta, og påmelding gjør du ved å sende en epost til photowalk@urogfotobergen.no (husk å få med hvilket kameramerke du bruker).

Så ta med deg venner, kolleger, naboer, foreldre, kjente og ukjente og vær med på årets sosiale happening i fotografiets tegn.

Får du med deg 5 eller flere med kamera på årets Photowalk er du med i trekningen om en Canon Pixma MP 550 skriver ! (Da må du og dine fotovenner melde dere i butikken ved fremmøte slik at vi får deg med på trekningslisten.)

Reklamer

3 kommentar to “Husk Photowalken lørdag 8. mai”

 1. Ja det skal bli en spennende dag 8. mai !

  Hvem kommer fra Canon ?

  Hilsen
  Bjørg

 2. Ronnie Says:

  Hvis ikke noen blir sittende «askefast» kommer Lars Erik Hansen som igjen har tatt med seg Emil Reiertsen. Det skal komme enda en person fra Canon, men i skrivende stund er ikke det navnet klart enda.

 3. Dette er vi klar for ja. Virker kjempegreit:-))

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

%d bloggere like this: