Vinneren av Noroffs fotokonkuranse kåret

20 år gamle Ingrid Sandvik fra Bryne stakk av med 1. plassen i Noroff sin fotokonkuranse. Blant over 11000 innleverte bidrag seilte Ingrids bilde opp raskt opp blant favorittene og stakk til slutt av med 1.premien som bestod av en Canon EOS 5D MKII med 24-105 objektiv og Sandisk minnekort sponset av Ur og Foto. Ingrid går siste året på medialinjen ved Time videregående skole og er mor til en datter på 1 1/2 år. Hun liker å ta bilder av «rare» mennesker i by og natur og vinnerbildet er tatt med hennes egen godt brukte EOS 450D. Bildet som har tittelen «Heldagsjobb» er tatt et iskald november dag på Borestranda i Klepp kommune og det er Ragnhild, Ingrids lillesøster som er modell.
I forkant skrev Noroff i konkurransereglene at vi så etter følgende hos en vinner: «Juryens valg vil være basert på originalitet, kreativitet, design excellence og nytenkning.” Her er noen av uttalelsene fra  jurymedlemmene:

”For meg er dette et bilde som slår et slag for et av verdens mest undervurderte yrker, nemlig husmoryrket. En morsom og kreativ måte som tydelig visualiserer jobben som aldri tar slutt. ”Geir Johannessen, markedssjef Noroff Instituttet.

«Solen er på vei ned og en lang dag på jobben er snart over for denne stakkars kvinnen. Hun har jobben fra helvete og kommer dessverre aldri i mål. En verdig og kreativ vinner med bra humor. Gratulerer!» – Kenneth Rasmus Greve, kreativ leder Neolab.

”Morsomt og oppløftende bilde som umiddelbart fikk frem latteren hos meg. Artig ide som er lekent gjennomført. Fototeknisk er det kanskje en og annen ting og sette fingeren på, men bildet scorer likevel høyt på humor og kreativitet. Et ekstra pluss i margen til fotografen for krøllnåler og Nilfisk (støvsugeren) som på en surrealistisk måte hensetter betrakteren av bildet tilbake til det glade sekstitall.” Ronnie Larsen fotograf og fagkonsulent Ur og Foto.

Copyright: Ingrid Sandvik

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

%d bloggere like this: