Lightroom 3 lansert

Endelig er ventingen over. Over 600000 har lastet ned betaversjonen og i dag kunngjorde Adobe lanseringen av Lightroom 3 for Windows og Macintosh. Den ble først utgitt som en offentlig betaversjon i oktober 2009, men introduseres den endelige versjonen av Lightroom 3. Dette er en helt nydesignet ytelses arkitektur med mye bedre ytelse som bedre håndterer store og økende bilde biblioteker og gir en uovertruffen rå prosesseringskraft med støyreduksjon og skarphetsverktøy for å oppnå høyest mulig bildekvalitet. Den nye versjonen støtter 64-bit og omfatter en rekke nye funksjoner som optimaliserer arbeidsflyt og bildene kan deles på kreative måter. Den nye versjonen inkluderer støtte for DSLR videofiler.
Nye «state-of-the-art» verktøy hjelper fotografer få det beste ut av  sine bilder.Uovertruffen Luminans og Color Noise Reduction verktøy hjelper å produsere et klarere bilde av høy ISO eller undereksponerte bilder mens du fremdeles beholder detaljene. Den svært etterspurte Automatisk Lens Correction funksjonen kan dramatisk forbedre resultatene med noen objektiver ved å la brukerne søke profiler som er riktig for uønskede geometriske forvrengninger, kromatiske avvik, og vignett effekter som mange objektiver introduserer i bildet. Brukere får nå også et verktøy for å perfeksjonere vertikale og horisontale perspektiv, ytterligere forhåndsinnstillinger for å bruke mer fotografisk justering, og tre nye moderne vignetter og Korn effekter for å legge til et mer naturlig utseende i bilder.
Eksporterings opsjoner har også blitt forbedret i denne utgaven, med nye muligheter til å publisere samlinger på nettet. Flickr brukere har muligheten til å samkjøre sine kontoer til Lightroom med ett klikk, og integrasjon med flere  web- steder kan legges via tredjeparts plugin-moduler. Print oppsett gi mer raffinert kontroll over hvordan fotografer presenterer bilder, og nye funksjoner vannmerking med alternativer for å endre tekst, størrelse, beliggenhet og stil, bidrar til å gi profesjonelle og amatører fleksibilitet for merkevarebygging bilder. Lightroom 3 nå inkluderer også muligheten til å eksportere lysbildeserier som videofiler med mulighet for å legge til lyd og tittel.

Ytterligere informasjon om produktegenskaper, oppgraderingsmuligheter, priser og språkversjoner er tilgjengelig på www.adobe.com / products / photoshoplightroom. Bli med i Lightroom fellesskapet på Facebook (www.facebook.com / Lightroom) og Twitter (http://twitter.com/lightroom).
Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

%d bloggere like this: