Dra til sjøs med Morten Krogvold

Har du lenge hatt lyst å delta på workshop med Morten Krogvold, men aldri funnet tid, eller kanskje du kunne tenke deg en tur til havs på plattform? Nå har du sjansen til å slå to fluer i en smekk. Nordic Light inviterer nemlig sammen med Shell til et tre dagers seminar med base havet nord for Kristiansund, nærmere bestemt oljeplattformen Draugen. Denne worshoppen er en helt unik mulighet til å oppleve en oljeplattform i Nordsjøen på nært hold, og ikke minst bo, spise og fotografere på denne gigantiske innretningen til havs.

Dato for workshoppen er enda ikke fastsatt, men du kan allerede nå melde din interesse ved å registrere deg på Nordic Light. Shell ønsker å se plattformen med nye øyne, så ved å delta på arrangementet godtar du at Shell fritt kan bruke 3 av dine beste bilder. Jeg har selv jobbet og fotografert på offshoreinnstallasjoner i mange år, og kan med hånden på hjertet si at dette er et lite samfunn i havet hvor motiver nærmest står i kø, så dette er noe du absolutt ikke bør gå glipp av. Siden Draugen er en «varm» plattform, altså i produksjon, er det ikke tillatt med bruk av blits ombord. Det vil bli anledning til å bevege seg fritt innendørs, og med visse restriksjoner også utendørs hvor en operatør med gassmåler følger den enkelte fotograf.
Det er krav til god helse for opphold på kontinetalsokkelen og du må være mellom 18 og 67 år. Pris for workshoppen er kr. 6500.- Les mer om krav til helse og andre detaljer på Nordic Light

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: