Fuji med high-speed AF

På tross av en begredelig sommer og små sjanser for bedring på værfronten, skjer det heldigvis litt spennende ting på fotofronten. Blant annet har Fuji lansert en ny lineup i kompaktsegmentet. Den nye Fujifilm FinePix S2800HD er et nytt 14-megapiksler kamera med  18x optisk superzoom. Kameraet har i tillegg manuelle eksponeringsfunskjoner, programmert AE, lukker og blenderprioritet, punktmåling, CCD-shift-bildestabilisering og en supermacro modus som lar deg fokusere helt ned til 2 cm, det nye Fujifilm FinePix S2800HD  kan også skyte 720p HD video og leveres komplett med en HDMI-port. Drives av 4 AA batterier. Fujifilm S2800HD blir tilgjengelige i begynnelsen av september 2010.
Les mer

FinePix Z800EXR, er utstyrt med neste generasjon EXR-sensor og hybrid høy hastighets autofokus. Den neste generasjonen EXR sensor i Fujifilm FinePix Z800EXR består av en fase gjenkjennings CCD som har evnen til intelligent å bestemme seg mellom de to fokussystemene på kameraet. For eksempel når et bilde med stor kontrast er plassert i midten av rammen, er fase AF valgt av kameraet for rask AF, mens motiver med lite lys, er kontrast AF aktivisert for høy nøyaktighet i AF. Kameraet er tilgjengelig i matt svart, rødt, gull eller rosa, og kombinerer 12-megapiksel Super CCD EXR-sensor med en 3,5″ trykkfølsom LCD, en 36-180mm ekvivalent Fujinon 5x optisk zoom og ISO nivå på opp til 1600 i full oppløsning. Bildestabilisering og HD video-opptak runder av listen over funksjoner. Den nye Fujifilm Z800EXR vil være tilgjengelig i september/oktober.
Les mer
Fujifilms nye flaggskip heter FinePix F300EXR, og er et elegant, 12-megapixel kompakt kamera som kombinerer intuitiv bruk med en 24-360mm ekvivalent 15x Fujinon-linse og Fujifilms neste generasjon EXR teknologi med hybrid høyhastighets autofokus.  Kameraet oppgis fra produsenten med en utrolig lav  fokus hastighet på 0,158 sekunder. Dette er nok likevel under helt optimale forhold, men likevel meget bra for et digitalt kompakt kamera. Andre høydepunkter inkluderer en 12-megapixel sensor EXR, et nytt bilde stabiliseringssystem, en 3″ høy-kontrast LCD skjerm med en oppløsning på 460 000 punkter, 360 ° Motion Panorama, og HD-film. Den nye Fujifilm FinePix F300EXR vil være tilgjengelig i en butikk nær deg i september/oktober.
Les mer
Siste tilskudd på stammen over Fujifilms kameranyheter er det nye 14-megapiksel Fujifilm FinePix JX280 ultra-kompakte digital kameraet som leveres med en 28-140mm ekvivalent 5x zoomobjektiv, AF tracking, HD-videoopptak og en Motion Panorama-modus

Den nye Fujifilm JX280 vil være tilgjengelig i september/oktober 2010.
Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

%d bloggere like this: