Nye kompakter fra Olympus

Olympus har utvidet kompaktporteføljen med noen nye modeller i dag. Olympus FE-4050 (øverst) er en 12-megapixel digital kompakt med en 27-108mm zoom og seks Magic filtre. Disse inkluderer Tegning, Fisheye, Pinhole, Pop, Punk og Soft Focus. Andre høydepunkter inkluderer Ansiktsgjenkjenning AF, iAUTO Scene Recognition System, USB batterilading, AF Tracking, SD / SDHC-kort støtte og en rekke scenevalg. Tilgjengelig fra september.

FE-5050 (midten) kommer med en 14-megapiksel sensor og en 26-130mm  zoom og seks Magic filtre. To av disse – Punk og Soft Focus – er nye, ellers er kameraet  nesten identisk med FE-5030 som også kommer med en 14-megapiksel CCD, 5x optisk zoom, TruePicIII bildeprosessor, brukerhåndbok i kameraet og SD / SDHC-støtte (men mangler mekanisk bildestabilisering). Olympus lanserte også Olympus FE-5040, som er det samme kameraet men med en 12-megapixel sensor. Også disse er å finne i butikkene i september.
Olympus μ [mju] 7050 (nederst) er et 14-megapixel digital kompakt kamera med 7x optisk zoom, HD-videoopptak og kommer også med seks Magic filtre. Kameraet er etterfølger til mju 7040, og den nye mju 7050 gir mulighet til å anvende fire av Magic Filtrene – Tegning, Pinhole, Pop og Punk / Rock mens du filmer. Punk / Rock og Soft Focus (den sistnevnte er bare tilgjengelig for stillbilder) er nye, og varikke  tilgjengelig på mju 7040, men Soft Focus hadde sin debut allerede som et av «Art Filter»pakken som finnes på enkelte av produsentens kameraer med utskiftbar optikk. Utseendemessig er Olympus mju 7050 nesten identisk med mju 7040. Også denne modellen i butikkhyllene fra september.
Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

%d bloggere like this: