Panasonic med 3D og ny toppmodell

Panasonic har lansert Lumix DMC-GH2,  et 16-megapiksler Micro Four Thirds-kamera med svært rask autofokus og en multi-format LiveMOS sensor .. Med en intuitiv touch-kontroll for å sette det aktive fokuspunktet, er den nye Panasonic GH2 i stand til å finne fokus på 0,1 sekund ved bruk av 14-140mm linsen innstilt på 14mm. For å matche multi-format sensoren i GH2, har Panasonic også utviklet en multi-format EVF (elektronisk søker) med en oppløsning på 1.53 millioner punkt, og en forstørrelse på 1.42x, og 100% dekning. I tillegg til å skyte 16-megapiksler stillbilder, tilbyr også GH2 full HD-videoopptak med variabel bildefrekvens inkludert kino standard 24 bps med en bithastighet på opp til 24 Mbps. Sammen med Lumix GH2, Panasonic lanserte også tre nye objektiver, inkludert en 14mm f2.5 pancake, en 100-300mm super-telezoom og en 12.5mm 3D-linse.
LUMIX G 14 mm / F2.5 ASPH er en nytt objektiv fra Panasonic bestående av seks linser i fem grupper, inkludert tre asfæriske elementer: Objektivet er meget kompakt med en total lengde på 20.5mm og leverer høy optisk ytelse.
Sju blader gir blenderåpningen en avrundet form som bør kunne gi objektivet en fin boque. Objektivfatning i metall sikrer holdbarhet ved aktiv bruk, og multi-coatede linse elementer minimerer «ghosting». Den nye telezoomobjektivet LUMIX G VARIO 100-300mm / F4.0-5.6 / MEGA OIS er en utrolig kompakt og lett. Det består av 17 elementer i 12 grupper, inkludert et ED element.

Verdens første utskiftbare 3D objektiv heter LUMIX G 12.5mm. Det har to optiske systemer installert på objektivfatningen og lager stereo-bilder fra venstre og høyre linseelement, Til tross for sin unike resultater,  3D linsen er ekstremt kompakt men holder likevel en høy optisk kvalitet, takket være Panasonics avanserte optiske teknologi.
Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: