Gigapiksel bilder, nå kan du leie utstyret

Du har sikkert fått med deg noen av panorama-bildene som i den senere tid har sirkulert på nettet som såkalte gigapiksel bilder, senest bildet fra Budapest, som foreløpig holder rekorden for verdens høyeste oppløsning, hele 71 gigapiksler og hvor du kan zoome deg nermest uendelig inn i bildet med imonerende detaljgjengivelse.  Nå kan du selv prøve ut teknikken, og best av alt, uten å måtte kjøpe utstyret. Hos Ur og Foto i Bergen vil du i løpet av første halvdel av oktober kunne både leie og kjøpe Epic Pro modellen som er beregnet for speilrefleks og Epic 100, beregnet for entusiastkompakter.
Gigapan heter utstyret som består av en liten robot som enkelt hjelper deg til suksess med dine gigapiksel bilder, for enkelt er det, du monterer roboten stativet, monterer kameraet på roboten. Enheten tar deg så gjennom noen enkle punkt som består blant å sette punktene hvor du vil at bildet skal starte og stoppe og så er du i gang. Gigapan roboten og den medfølgende programvaren tar seg av resten.
Det har vært mye spørsmål om denne allerede, så del gjerne denne nyheten med dine fotointeresserte venner på Facebook og Twitter. Bruk koblingen under.

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

%d bloggere like this: