Iron Man 2 filmes med EOS 5D MK II

I følge Canon er EOS 5D Mark II brukt til  å skyte viktige sekvenser i en sentral actionscene i Iron Man 2. Scenen det er snakk om er den der hovedrollens alter ego Tony Stark kjører racerbil i Historic Monaco Grand Prix og blir angrepet av super-skurken Ivan Vanko. EOS 5D MK II ble brukt til å skyte bakgrunnene på location i det berømte fyrstedømmet, og crash-cam opptakene under billøpet. Filmteamet dro til Monaco for  å skyte bakgrunns bildene, som senere ble integrert med liveaction-film av racing biler skutt i Hollywood. Bakgrunnsfilmene ble gjort ved hjelp av en motion-picture kamera og flere 5D Mark II  montert på en følge bil som holdt tritt med racerbilene gjennom Monacos svingete gater.
«Vi monterte Canon-kameraer på alle fire sidene av kjøretøyet for å få bakgrunns bilder for Tony Starks kjøring på racerbanen, forklarer en av crewet, og bemerker at den lille størrelsen på 5D Mark II  gjør denne type opptak lettere å gjennomføre enn med like mange (større og tyngre) film kameraer.

Canons EOS 5D MK II har siden lanseringen blitt en suksess blant filmlskapere verden over, blant annet  grunnet den høye videokvaliteten det er i stand til å levere.

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: