Fotomesse i Bergen 15. og 16.oktober

Ur og Foto sin årlige fotomesse er igjen på plass i Galleri Nygaten i Bergen. Det er 17. gang messen arrangeres, og drøyt 20 foto-leverandører blir å finne i det spektakulære galleriet helgen 15. og 16. oktober. I løpet av noen få uker denne høsten er det lansert en rekke spennende foto nyheter, ikke minst på Photokina, verdens største fotomesse, og mange av disse nyhetene blir å finne på årets fotomesse i Bergen.
Som tidligere blir det også i år en rekke spennende seminarer og foredrag med fotografer som har viet livet sitt til å formidle gjennom linsen. På bloggen min vil du i løpet av kommende uke bli holdt løpende oppdatert om både utstillere, seminarer og foredragsholdere. Kanskje du kan være snill å dele dette på Facebook og Twitter, slik at dine fotointeresserte venner også får med seg årets happening for alle som liker å ta bilder. Det gjør du enklest ved å bruke knappen under artikkelen.

Reklamer

3 kommentar to “Fotomesse i Bergen 15. og 16.oktober”

  1. Det hadde passet bedre for meg den 22. og 23. oktober ;), men lykke til. Blir det i nærheten av tidligere år blir det nok garantert en suksess.
    Deler info om fotomessen på FB og Twitter.

  2. Ja, dette er høstferie for mange. Er bortreist selv, også. Snufs.


    Alf

  3. Høstfrerie ? Er ikke det noe som er forbeholdt lærere og deres elever. Erfaringsmessig trekker messen mye folk, også i høstferien. Og med tilbudene på årets messe, tror jeg vi ligger an til besøksrekord igjen.
    Ha en kjempeflott høstferie.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

%d bloggere like this: