«Møt fotografen bak bildene» – Johnny Haglund

Foto og Copyright: Johnny Haglund

Han har reist til de mest avsidesliggende strøk på kloden siden 1988, og har levert hundrevis av spennende artikler og reportasjer til ulike magasiner verden over. I tillegg har han gitt ut 5 bøker med titler som blant annet «Eventyrlige reiser» og «Forunderlige steder».

I en artikkel i Vi Menn omtaler han jobben sin som «intet mindre enn fantastisk» ,og ville ikke byttet den bort mot noe.Selv sier han at han har «sultet, tørstet, svettet, frosset og er blitt arrestert og ranet». Et og annet slangebitt har det også blitt opp gjennom årene, men hans lidenskap til reise og fotografi er drivkraften, og det kommer klart til uttrykk i hans bilder.

Hvem jeg snakker om? Jeg snakker selvfølgelig om fotograf og journalist Johnny Haglund. Gjennom årene har du nok sett mange av hans bilder og reportasjer på trykk, og nå kan du også oppleve han på årets fotomesse 15. og 16. oktober i Galleri Nygaten hvor han viser mange av sine utrolige bilder, krydret med  spennende historier fra hans utrolige reiser til steder du knapt visste eksisterte.

Dette foredraget er et absolutt «must» for fotointeresserte, mer er det ikke å si om det.

Les mer om Johnny Haglund her

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: