Snart kan du fjernstyre din Nikon eller Canon fra Ipad


Foto: OnOne software

onOne Software har kunngjort DSLR kamera Remote HD, en versjon av deres Canon / Nikon-kamera fjernstyring og ekstern visnings app designet spesielt for Apples iPad. DSLR kamera Ekstern HD har et grensesnitt spesielt tilpasset iPad 9,7 tommers skjerm,og inkorporerer panorerings og zoome funksjon, muligheten for til å lagre bildene til iPad i en lavere oppløsning samt muligheten til å starte, stoppe og overvåke video hos kameramodeller som innehar denne funksjonen.
Neste utgivelse for iPhone og iPod touch, DSLR kamera Remote 1.4, vil få tilsvarende zoom og lagringsmulighet av filer, mens støtte for video vil komme via en ekstra valgfri app.
Både DSLR kamera Remote og DSLR Camera Remote HD vil støtte det samme utvalget av Canon og Nikon digitale speilreflekskameraer, til og med EOS 60D, og vil kreve de samme DSLR Remote Server program for Mac og Windows.DSLR Remote Camera HD for iPad blir gjort tilgjengelig i slutten av november til en pris på US $ 49.99 fra App Store.  DSLR Remote Camera 1.4 vil være en gratis oppdatering for lisensierte brukere av en eksisterende DSLR kamera Remote release, eller US $ 19.99 for et nytt kjøp. Ønsker du også videofunksjonalitet kommer dette i tillegg til en pris av $ 9,99  for DSLR kamera Remote mens for å få samme mulighet i  DSLR Camera Remote HD vil du måtte ut med $ 49,99 ekstra.

onOne har også senket prisen på sine DSLR kamera Remote Lite app fra $ 1,99 til gratis.

Les mer her

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

%d bloggere like this: