Foto.no solgt

FOTO dot NO AS og grunnleggeren av nettstedet, CF-Wesenberg, har i dag kommet til enighet om overdragelse av hans aksjer i selskapet. David A Bruun-Lie og Fabian T Falch-Larsen eier nå selskapet 50/50.  CF-Wesenberg fratrer samtidig som daglig leder og styreformann i selskapet.  Ny daglig leder er David A Bruun-Lie.
CF-Wesenberg fikk ideen til foto.no i 1995.  Foto.no så dagens lys i 1996 etter iherdig innsats fra CF-Wesenberg med å få registrert domenet http://foto.no/. Dette var ikke lett å få til på denne tiden, men etter å ha etablert firmaet FOTO dot NO AS i samarbeid med Fabian Tobias Falch-Larsen, har foto.no utviklet seg til å bli en markedsleder på nett. foto.no var først ute med å publisere fotorelaterte nyheter regelmessig på internett i Norge.

Og i 1996 så foto.no slik ut:
http://web.archive.org/web/19980117071423/www.foto.no/velkommen.html

foto.no er i dag fortsatt Norges største nettsted for foto, og omtales ofte som det første nettsted for sosiale medier i Norge. I dag drives nettstedet fremover med iherdig innsats fra både eierne og redaksjonen, med Frank Hesjedal som redaktør.

CF-Wesenberg har valgt å fokusere på sitt virke som fotograf i http://www.kolonihaven.no/. Han vil også lansere et nytt kurskonsept i 2011, for alle som vil lære å fotografere. I denne sammenheng vil CF-Wesenberg og foto.no også videreføre det gode samarbeidet for slik å kunne tilby medlemmene flere og bedre tjenester.
Det er viktig å presisere at denne transaksjonen ikke vil ha noen direkte konsekvens for nettstedet foto.no eller for dets medlemmer.

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

%d bloggere like this: