GoPro Hero HD hos Ur og Foto

Surfing, snowboard, sykling, fallskjermhopp eller dykking. Ektremsportere trenger utstyr som står for en støyt når aktiviteter skal filmes. GoPro Hero HD heter kameraet som tåler det aller meste og henger med der tradisjonelle kamera fort ville takket for seg. Det er på kort tid blitt favoritten blant adrenalinsøkende verden over. Det tåler dybder ned til 60 meter og er ekstremt robust bygget, er lite og kompakt og leverer video i full HD 1080P. Du kan festes det til nær sagt hva som helst, på hjelmen, bilen, snowboards, skistaven eller sykkelen, her er kort og godt et hav av festemuligheter og annet tillegsutstyr.
Opptakene lagres på minnekort av SDHC type, og gjøres med 30 bilder pr. sek med en synsvinkel på 127 grader i 1080 P, men opptak kan faktiisk ved å endre oppløsning til 1280×960, gjøres med 170 graders bildevinkel. GoPro HD er i første rekke et videokamera, men sensoren på 5 megapiksler tillater også stillbilder i respektabel kvalitet. Kamerat er desverre ikke utstyrt med  skjerm, så du får ikke sjkekket om opptaket sitter som det skal, men det snakkes om at en skjerm er på trappene som ekstrautstyr. 32GB er maksimal størrelse på minnekortet som kan brukes, og siden det tilsvarer 4t og 21 minutter i full HD vil nok det holde for de fleste. Maks batterilevetid er  2,5 time.

Reklamer

6 kommentar to “GoPro Hero HD hos Ur og Foto”

  1. Har handlet et gopro for å filme under vann, og det funker! Men så er det noe tull med innstillingene jeg har gjort, slik at kameraet filemer med «tunnelsyn». Noen som vet hva jeg gjør feil?

  2. «Tunnelsyn» sier du. Som vidvinkel / fisheyeeffekt?

  3. Ja sikkert. Ser ut som alt er rundt, ser ikke bra ut.

  4. Sjekk hva oppløsningen står bå. Bildevinkel endrer seg til 170 grader ved 1280×960.

  5. Får du til uten at bakgrunnen blir rund? Hva bruker du slags innstilling da? Det må filmes i r5 uten at det forsvinner helt.,,.

  6. Da er jeg litt usikker, men sjekk ut dette forumet
    http://goprouser.freeforums.org/
    Kankksje det kan gi deg svar problemet ditt

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

%d bloggere like this: