Ny godbit fra Samsung

Samsung ligger ikke på latsiden når det gjelder lansering av lekre elektroniske godbiter, og i den sammenheng er Samsungs kameraer intet unntak. I dag har de lansert det nye superlekre og ultratynne WB700.
Kameraet er utstyrt med en 24mm ultra-wide Schneider Kreuznach ® objektiv F3.2-5.8, samt en 24x zoom-funksjon, som består av en 18x optisk zoom og 1,3 x Smart Zoom. Den nye WB700 skal i følge Samsung gi skarpe bilder med utrolig detaljrikdom, takket være kameraets 16 megapiksler (MP) CCD sensor. Den WB700 er i tillegg utstyrt med full manuell kontroll og muligheten til å ta opp full 1080p HD-video (H.264 format). WB700 passer for både avanserte brukere og nybegynnere.
Dette er etterfølgeren til de vellykkede WB600 og WB650 modellene. WB700 tar i bruk nyeste teknologi innen HD-video slik at brukere kan ta høykvalitets videoopptak, samt stillbilder.  WB700 har også Smart Filter 2.0 , kunstnerisk filtre i moduser som «soft fokus», «halv-tone» og «cinema» sammen med tradisjonelle funksjoner som «fish-eye», «miniatyr» og «skisse», noe som enkelt gir underholdende og profesjonelle resultater
WB700 introduserer også Zoom Noise Reduction, en ny innovasjon som fjerner zoom støy som er fryktelig plagsomt ved videofilming.
Den nye Samsung WB700 byr selvfølgelig også på optisk bildestabilisator i objektivet som har brennvidde i området 24-432 mm. WB700 har i tillegg RAW opsjon, samt 3.0 skjerm og HDMI utgang. Klar for butikkhyllene i april 2011.

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: