Speil-løst fra Nikon i mars 2011?

Godt Nytt År alle sammen og velkommen til et nytt og forhåpentligvis spennende og  innholdsrikt foto-år her på MEGAPIKSEL, bloggen for alle dere som liker å holde dere litt oppdatert på hva som skjer rundt omkring i verden når det gjelder fotoutstyr. Vi starter fotoåret 2011 med litt rykter, som i løpet av mars 2011 skal materialisere seg i et helt nytt og i følge Nikon et grensesprengende kamerasystem.
Alle har nok etterhvert fått med seg at Nikon er på trappene med deres svar på Micro Four Thirds systemet fra Olympus og Panasonic og planlegger lansering innen mars 2011.
Det sier i alle fall ryktene.
Det som med dette systemet synes klart er at Nikon ønsker å distansere seg fra det som allerede finnes på markedet, deriblant Sonys eget svar (NEX) og Samsung (NX). Nikon sier at de vil  tilby noe «annerledes» og mer profesjonelt kamera enn det som tilbys av andre produsenter.
Ryktene sier videre at Nikon sin versjon vil bli betydelig mindre i størrelse enn det som tilbys av de andre produsentene. Når det gjelder objektiver til det nye systemkameraet er det nok stor sannsynlighet for at det vil lanseres et adapter som gir mulighet for å kunne bruke Nikons ordinære objektiver i tillegg til de som er planlagt for det nye systemet. Oppløsning og andre fasiliteter er foreløpig ukjent.
Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

%d bloggere like this: