Skal Lady Gaga redde Polaroid?

Skaperne av den klassiske  filmen og det ikoniske Polaroid kameraet, våknet plutselig opp til et nytt tiår hvor film defintivt var ut og det digitale i alle høyeste grad var inn. Om Polroid sov i timen, skal ikke popikonet Lady Gaga beskyldes for det samme, for nå vil hun blåse liv igjen i de ikoniske små øyeblikksbildene som tok en hel verden med storm. Gaga vil gjøre Polaroid til allemannseie igjen.
I morgen markeres ett års jubileet for Polaroids kunngjøring om at pop dronningen og motefenomenet har påtatt seg jobben som  kreativ direktør i det skakkjørte selskapet. Gaga fortalte fansen at hun ville arbeide hardt med å utvikle «innovative prototyper  til mote / teknologi / fotografi.»  Og nå skal vi endelig får se hva hun har fått til
På Consumer Electronics Show i Las Vegas førstkommende torsdag, vil Gaga avduke det Polaroid kaller deres nye «Grey Label.» Detaljer om utgivelsen blir holdt strengt hemmelig, men Polaroid beskriver det som «den neste generasjonen av instanterfering.» Den mildt sagt noe overhypete prosjektet  har sin egen nettside, komplett med en klokke som teller ned til live avdukingen.  Polaroid ble i sin tid kritisert  for ikke å forutse hvor mye den digital teknologien ville få å si for selskapets omsetning. Dette resulterte i konkurs i 2001.
Alle som noen gang har brukt et polaroidkamera vet hvor morsomt det kan være. Ta et bilde for deretter umiddelbart å kunne vise frem en papirkopi. Dette er en opplevelse som digitale bilder  ikke kan leve opp til i følge selskapet, og hvis det må en internasjonal pop -superstjerne til for å overbevise folk om det, det kan bare tiden vise.
Mens vi venter på om Gaga og Polaroid sammen vil sette en alvorlig støkk i det digitale fotografiet, kan du lese mer her
Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

%d bloggere like this: