Solbrille-kamera fra Lady Gaga og Polaroid

Polaroid og deres kreative direktør, Lady Gaga har i dag avduket Polaroids nye Grey Label serie, en ny og original linje av produkter co-designet med Lady Gaga. Dette samarbeidet mellom to kulturelle ikoner reflekterer Polaroid sine lange tradisjoner for innovasjon og spores i følge Polaroid helt tilbake til grunnleggeren Dr. Edwin Land.  Lady Gaga sitt oppdrag har vært å levere produkter som gir kreativitet for alle, og gjøre deling tilgjengelig for både det fysiske og det digitale.  Polaroids Grey Label linje er  Lady Gaga’s kunstneriske visjon og inkluderer GL10 Instant  printer, GL30 Instant Digital Camera og GL 20, en brille i ekte Lady Gaga ånd med innebygget kamera. Lady Gaga betrakter seg selv som visjonær , og ikke bare en låtrkriver  og sanger. Hun har tatt sin kjærlighet til mote , sin beserttelse om fremtiden og sin svakhet for teknologi med i samarbeidet med Polaroid.

Det nye GL30 Instant Digital Camera er et alt-i-ett 12 megapiksel digitaltkamera, instant fotoskriver og digitalt display og bruker neste generasjon ZINK ZeroInk-teknologi. Kameraet kan holde inntil 10 bilder i størrelse 7×10 cm.  GL30 Instant Digital Camera vil være tilgjengelig senere i år, og prisen er enda ikke fastsatt.  GL10 Instant Mobile Printer bruker ZINK som er neste generasjons termisk printteknologi. Dette skal i følge Polaroid levere bildekvalitet tilsvarende foto-lab Den GL10 Instant Mobile Printer er ikke store karen i størrelse og printer bildet på under minuttet.- Den kan kobles til både telefon og pc via både Bluetooth og USB, og vil være tilgjengelig i løpet av mai 2011. Pris er enda ikke fastsatt.

Den «super-stilige» GL20 kamera brillen inneholder et kamera og 1,5-tommers OLED-skjermer som kan fange opp og vise bilder og video til mennesker rundt deg.
En tilslørt og svartkledd  Lady Gaga viste frem en prototype av brillen på en utstillingsdukke og kalte det de første i sitt slag. I følge selskapet kan du i tillegg se film i brillene
GL20 brillene har en USB-nøkkel i ørepluggen, slik at bilder kan overføres til en PC og lastes opp på nett. Prisen på herligheten er enda ikke klar.

Les mer her og sjekk ut film fra lanseringen her

 

 

Reklamer

Én kommentar to “Solbrille-kamera fra Lady Gaga og Polaroid”

  1. hello!,I really like your writing very a lot! proportion we
    be in contact more about your article on AOL? I require
    a specialist in this area to resolve my problem.
    Maybe that is you! Looking ahead to look you.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

%d bloggere like this: