Ny Nikon Coolpix trio

Nikon lanserer i dag S3100, en slank arvtager til den populære S3000. I tillegg lanseres S4100 med berøringsskjerm og S6100 – hvor sistnevnte har hele 16 megapiksler og syv ganger zoomobjektiv.
– COOLPIX S3000 var Europas mestselgende kamera i 2010, og vi har derfor store forventninger til S3100. COOLPIX S4100 har i tillegg berøringsskjerm mens S6100 har enda bedre zoomfunksjonalitet, sier Vegar Berg som er produktspesialist i Nikon Norge.
Med sitt kamerahus på bare 18,4 millimeter tykkelse er COOLPIX S3100 en perfekt turkamerat. Kameraet som du kan ta opp HD-video (720p) med er spekket med funksjoner for enkel fotografering og filming.

S3100 har et fem ganger vidvinkelzoom NIKKOR-objektiv og et 14 megapiksels CCD-bildebrikke. Kameraet har også en dedikert filmopptaksknapp for at du raskt skal kunne bytte mellom fotografering og filming. Nikons Smart Portrett-system gjør det enklere å ta gode bilder i form av en smileutløser, et blunkevarsel og en funksjon for å skape mykere hudtoner. Du kan også redigere direkte i kameraet med ulike filtereffekter.

COOLPIX S4100 har en 3 tommers LCD-berøringsskjerm på 460 000 punkter samtidig som det er slankt nok til å passe i lommen. Via berøringsskjermen kan du bla i bilder eller bruke berøringslukkeren til å knipse et bilde. Kameraet eksponerer og fokuserer automatisk. Kameraet kan ta opp film i HD (720p) via en dedikert filmopptaksknapp.

NIKKOR-objektivet med fem ganger vidvinkelzoom sikrer skarpe bilder og har fire avanserte funksjoner for å redusere uskarphet ved å begrense effekten av bevegelse i motivet, dårlige lysforhold og kamerabevegelse. Bilder kan redigeres direkte i kameraet.
S6100 er skreddersydd for deg som ønsker avansert funksjonalitet i et slankt kamerahus. Kameraet har en bildebrikke som gir 16 megapiksler og syv ganger vidvinkelzoom. Alt styres med fingeren på en tre tommers berøringsskjerm med 460 000 punkter. Også dette kameraet har fire avanserte funksjoner for reduksjon av uskarphet.

COOLPIX S3100 leveres i fargene lilla, rød, svart, blå, rosa, sitrusgul og sølv og har en veiledende pris på 1.290,-. COOLPIX S4100 leveres i fargene rød, svart, lilla, bronse og sølv og har en veiledende pris på 1.390,-mens COOLPIX S6100 leveres i fargene fiolett, svart, rød, rosa og sølv med en veiledende pris på 1.790,-.

 

Reklamer

Én kommentar to “Ny Nikon Coolpix trio”

  1. […] This post was mentioned on Twitter by PHotography, Alltop Photography. Alltop Photography said: Ny Nikon Coolpix trio http://bit.ly/f5JAlS Photography.alltop […]

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: