Stilfulle og brukervennlige kameraer fra Nikon i COOLPIX-serien

Nikon fortsetter lansereringen med enda tre kameraer i COOLPIX-serien. Kameraene S2500, L23 og L120 har en rekke automatiske funksjoner som gjør det både enkelt og morsomt å ta gode bilder.
– Den nye serien har noe for alle. Både for deg som skal ha ditt første kamera eller noe mer komplisert. COOLPIX S2500 (bildet over) er et stilfullt og brukervennlig kamera til en fornuftig pris mens COOLPIX L23 er perfekt for nybegynnere. Er du på jakt etter en imponerende allrounder er COOLPIX L120 kameraet å gå for, sier Vegar Berg som er produktspesialist i Nikon Norge.

COOLPIX S2500 er et slankt kamera (20 millimeter kamerahus) med en rekke funksjoner. Kameraet har et fire ganger NIKKOR zoomobjektiv og 12 megapiksler. Kameraet har også det tidligere omtalte Smart Portrett-systemet i form av smileutløser, blunkevarsel og funksjonalitet for mykere hudtoner. En 2,7 tommers LCD-skjerm sørger for god forhåndsvisning av bildene.

Kamerainnstillingene optimaliseres etter lyset du fotograferer i mens funksjonen for automatisk motivvalg sikrer at du har den beste innstillingen for situasjonen. Kameraet har også funksjonalitet for og automatisk følge et motiv i bevegelse. I tillegg har kameraet teknologi som automatisk fjerner eventuell uskarphet.

COOLPIX L23 er spesielt godt egnet for nybegynnere. Kameraet tilpasser seg automatisk lysforholdene, og den elektroniske bildestabilisatoren og bevegelsessensoren gjør at bevegelse i kameraet unngås ved fotografering. Kameraet har en CCD-bildebrikke på 10,1 megapiksler som gir detaljrike bilder. Også dette kameraet har funksjonalitet for mykere hudtoner og en smileutløser.Fem ganger vidvinkelzoom betyr i praksis at du kan ta alt fra skarpe nærbilder til flotte gruppebilder. L23 har en 2,7 tommers LCD-skjerm, enkel betjening med store knapper og egne moduser for opptak og avspilling. Kameraet bruker vanlige AA-batterier.

COOLPIX L120 er et kamera med imponerende teknologi. Blant annet super-zoomobjektiv og filmopptak i HD (720p). NIKKOR vidvinkelobjektivet med hele 21 ganger zoom sikrer høy presisjon og skarp oppløsning. Objektivet har en rekkevidde fra 25 mm vidvinkel til 525 mm supertelezoom. Kameraet har også svært god funksjonalitet for kontrollert zoom ved både fotografering og filming. En CCD-bildebrikke på 14,1 megapiksler og fire automatiske funksjoner for å redusere uskarphet sørger for skarpe bilder.Med en egen filmopptaksknapp er det enkelt å bytte mellom filming i stereolyd og fotografering. Optisk zoom med autofokus er tilgjengelig ved filming. Kameraet har en 3 tommers LCD-skjerm på 921 000 punkter for filmavspilling. L120 har HDMI-minikontakt for enkel TV-tilkobling. Kameraet bruker AA-batterier.

COOLPIX S2500 er tilgjengelig i fargene rosa, rød, svart og sølv og har en veiledende pris på 990,-. COOLPIX L23 er tilgjengelig i fargene blå, rød, svart, rosa og sølv og har en veiledende pris på 590,-, mens COOLPIX L120 leveres i svart eller rød og har en veiledende pris på 2 290,-.


Reklamer

Én kommentar to “Stilfulle og brukervennlige kameraer fra Nikon i COOLPIX-serien”

  1. […] This post was mentioned on Twitter by Photo Babble, simplephototips and Orlando Photography, Alltop Photography. Alltop Photography said: Stilfulle og brukervennlige kameraer fra Nikon i COOLPIX-serien http://bit.ly/gVKLh7 Photography.alltop […]

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: