Photowalk – Sett av lørdag 7.mai !

Lørdag 7.mai 2011 er definitivt dagen du bør reservere i kalenderen om du bare har et lite snev av interesse for fotografering, for da går nemlig årets lokale Photowalk av stabelen i Bergen. For de av dere som ikke har vært med tidligere og lurer på hva i all verden en Photowalk er for noe kan jeg komme med noen stikkord som for eksempel, lære, sosialt, fotografere, mosjon, konkuranse, flotte premier, osv. Det aller enkleste er bare å møte opp så får du se. Som tidligere år, dukker det også i år opp  kjente fotografer og produtkspesialister fra både Nikon, Canon og Olympus, så her blir det rikelig anledning til både å spørre og lære. Programmet fra de forskjellige leverandører er i ferd med å ta form, og jeg kan si så påass at det blir mye spennende som skjer denne dagen i Bergen.Mer om programmet finner du senere på bloggen her og våre websider www.urogfotobergen.no.  Vi samles som vanlig klokken 13.00 utenfor Ur og Foto sine lokaler i Nygaten 9  og vi avslutter drøye 4 timer senere med litt fotoprat og sosialisering, en pils, kaffe eller en brus.
Benytt denne anledningen til å børste støv av fotoapparatet og klargjøre fotokunnskapene før 17. mai.  Ta med deg venner, familie, kolleger eller rett og slett kom aleine med ditt gode humør og husk for all del å ta med kamera. Kompaktkamera, mobilkamera, speilrefleks, film eller digitalt, utstyret spiller ingen rolle, her er det bare å komme, dette blir kjempegøy uansett . Bergens Tidende er også i år med som sponsor og presenterer et utvalg bilder tatt under Photowalken denne dagen, leverandører stiller med flotte premier til vinnerne av vår uhøytidelige fotokonkuranse og det eneste som kreves av deg for å være med er at du melder deg på, forteller hvor mange dere er som kommer og hvilket type kamera dere har tenkt å bruke. Det er selvfølgelig gratis å være med, men desverre et begrenset antall plasser, så meld deg på allerede nå ved å sende en epost til photowalk@urogfotobergen.no.

Vi sees 7. mai 🙂

La meg forøvrig bare tilføye at Photowalkens nye logo er laget av Ingis, en meget dyktig bergensdesigner som du finner mer om her

Reklamer

2 kommentar to “Photowalk – Sett av lørdag 7.mai !”

  1. Allerede avmerket etter tidligere hint :-).
    Utrolig bra logo! E det mulig å bestille t-skjorte med en gang?

  2. Mai, Bergen og Photowalk høres ut som en god kombinasjon.
    Enig i at denne logoen rett og slett er supervellykket!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

%d bloggere like this: