Verdens største innendørs-fotografi

På tross av at det er 1. april i dag, skal du vite at dette er et seriøst nettsted som ikke driver og «lurer» sine lesere slik andre, tilsvarende nettsteder morer seg med på dagen i dag. Det betyr at innholdet i det du skal til å lese nå er helt sant:-)) (Sannheten er vel en helt annen. Jeg kom bare ikke på noen skikkelig god aprilspøk.)

Fjoråret brakte oss utallige kandidater til tittelen «verdens største bilde,» men  fotograf Jeffrey Martin valgte en annen innfallsvinkel. I stedet for å fotografere et massivt bylandskap, gikk Martin heller inn.
Det er brukt en Canon 550D med et 200 mm objektiv for å ta nærmere 3000 bilder av Strahov Monastery biblioteket i Praha. Resultatet ble et 40 gigapixel fotografi med en helt fantastisk detaljrikdom. Ved å zoome inn i bildet kan du lese titler på bøkene som knapt er lesbare når du zoomer helt ut.
Dersom bildet kom på trykk det ville måle hele 78 meter i lengde.  Å sette  sammenbildefilene  tok 111 timer med stitching og 20 timers etterarbeid i Photoshop.

Du kan se bildet her på 360 Cities.

Reklamer

Én kommentar to “Verdens største innendørs-fotografi”

  1. flott Hilsen ellens

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

%d bloggere like this: