Marcel Leliënhof til årets Photowalk i Bergen 7. mai

Marcel Leliënhof er ikke bare mannen til Mia, han er også en profilert og svært dyktig fotograf som du kanskje også kjenner igjen fra blant annet  TV3-programmet TopModel. Nå er han aktuell som en av fotografene som drar til Bergen for å lære deltagerne mer om fotografering på årets Photowalk 7. mai.  Selv om Marcel bor og jobber i Oslo er han absolutt ikke ukjent med Bergenske gater og smau hvor han bodde frem til 1988. Sin utdannelse innen fotografi har han fra London, og han har arbeidet som profesjonell fotograf siden 1993.
Marcel sin CV innen fotografiet er imponerende. Han har blant annet en lang rekke separatutstillinger bak seg, og har blant annet hatt utstillinger fra Øygarden via New York til Korea. Han står også bak bak bokillustrasjoner som  blant annet «Unto dust shalt thou return» hvor han tar for seg tar for seg ranchlivet i New Mexico og forfallet rundt Route 66. Boken ble hedret med gull i åpen klasse Visuelt konkurransen i regi av Grafill i 2008, og nå sist » Daniel Francks kolleksjonsbok», hvor han sammen med fotograf Espen Lystad er anvarlig for bildene.
Hans bilder er innkjøpt av gallerier i både Nederland, Norge, USA og Canada blant annet.
Marcel er en av to Canon Mastersfotografer i Norge og jobber heldigitalt med Canon EOS 1DMKIV/1Ds Mark III samt 5D MKII.

Dette er fotografen som trekker fulle hus på sine seminarer og workshops, og nå har du denne unike anledningen til å være med Marcel på jobb når han tar turen over til Bergen for å vise deg et triks eller to innen fotografering denne lørdagen.

Hva han har planlagt denne dagen får du se om du melder deg på årets Photowalk. Vil du være med? Meld deg på nå ved å sende en epost til: photowalk@urogfotobergen.no og fortell at du kommer og hvilket kameramerke du bruker. Det er selvfølgelig gratis å være med og arrangementet passer for alle, uansett hvilket nivå du ligger på innen fotografering.

Hold deg også oppdatert på vår Facebook side

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: