Spennende og kreativt Nikon arrangement på årets PhotoWalk

Nikon stiller med en svært produktiv og dyktig håndverker innen fotografi på årets Photowalk i Bergen 7. mai. Nikon brukere kan denne dagen bli bedre kjent med fotograf og Nikon ambassadør Guri Dahl.
Hun karateriserer seg selv i et intervju med foto.no som en manisk arbeidsnarkoman med stor lidenskap for fotografi og bildene hennes beveger seg i grenselandet mellom fagfotografi og kunst, så dette blir garantert et spennende og ikke minst kreativt møte.
Guri har sin utdannelse fra blant annet kunstakademiet i Trondheim hvor hun valgte å holde på med fotografi som uttrykk, og har siden arbeidet både som kommersiell yrkesfotograf med oppdrag for blant annet Statoil og Telenor, og selvfølgelig også kunstfoto.
Noen vil kanskje også huske henne som instruktør og fotograf sammen med Kari Traa Skilag, hvor 15 jenter med talent for fotografi ble plukket ut til Nikons jenteteam med påfølgende workshops under tittelen «jenter lærer av jenter».
I dag er Guri representert gjennom byrået TinAgent, og har et mangfold av prosjekter på sin CV, og oppdragene spenner fra bokutgivelser til teaterscenografi og lyd-og bildeinnstallasjoner.
Selv om mye av det Guri har gjort er fotografi i en kunstnerisk sammenheng, liker hun ikke å bli kalt billedkunstner eller kunstfotograf. Hun presenterer seg selv som en kunsthåndverker.

Guri planlegger i tillegg til å fylle deg opp med en kreativ forståelse for fotografi, også noen eksklusive mikroseminarer i forkant av PhotoWalken denne dagen. Tidspunkt for disse vil bli kommunisert gjennom en informasjons-epost som går ut til påmeldte deltagere i forkant av arrangementet. Du kan melde deg på årets PhotoWalk ved å sende en epost til photowalk@urogfotobergen.no

I tillegg kommer også Espen Espevalen, produktspesialist fra Nikon. Han har med seg en rekke av Nikons spennende objektiver i bagasjen, så her blir det rikelig anledning til å prøve ut Nikons objektivserie for de som har lyst til det.
Nikon har valgt å kalle sitt arrangement i Bergen denne lørdagen for «Nikon Walk Of Lenses» så det burde vel egentlig si det meste.

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

%d bloggere like this: