Fra Milano til Bergen på PhotoWalk

Med bakgrunn som motefotograf i Milano og oppdrag i Paris, London, Rio de Janeiro, Hong Kong, Praha, Barcelona bare for å nevne noe,  svinger motefotograf Svein Bringsdal innom Bergen 7. mai for å gi deg som deltar på  årets PhotoWalk en aldri så liten smakebit av hva som skjer foran og bak kameraet på en fashion shoot.
Svein har med både modeller og stylister når han denne dagen setter opp studio og holder små workshops på forskjellige locations rundt i Bergen. Det blir selvfølgelig rikelig med anledning for deg som deltar på dette arrangementet til å jobbe med både modeller og lys. Modeller skifter antrekk underveis og det blir selvfølgelig hektisk både foran og bak kameraet, så dette må du bare få med deg.
Svein er en allsidig fyr med mange baller i luften og jobber i tillegg med film og TV-produksjon samt at han også utgir SVA Magazine, et motetidskrift med utsøkt fotografering, layout og design. Bladet utkommer i over 20 land. Svein Bringsdal bruker blant annet Olympus på sine shoots og gjør selvfølgelig det også denne gangen. Arrangementet er som alle andre arrangement på PhotoWalken gratis, bare husk å ta med kamera og meld deg på her: photowalk@urogfotobergen.no

Les mer om Svein Bringsdal og SVA Magasinet her, her og her

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

%d bloggere like this: