Over 300 fotoentusiaster på PhotoWalk i Bergen

Bergen viste seg fra sin aller vakreste side og over 300 fotoentusiaster hadde tatt turen til Nygaten når Ur og Foto enda en gang arrangerte sin populære PhotoWalk lørdag 7. mai.  Årets deltagere fikk blant annet rikelig anledning til å bli kjent med egen by gjennom kameralinsen sammen med fotograf og Canon-ambassadør Marcel Leliënhof og fotograf og Nikon-ambassadør Guri Dahl. Fotografi handler om å se og formidle og både Marcel og Guri var opptatt av å lære photowalkerne hvordan bildene får mer spenning og innhold ved å se ting i et annet perspektiv, bruke øynene og tørre å gå litt nærmere. Nikon brukere fikk i tillegg anledning til å prøve ut et rikholdig utvalg objektiver bestående av alt fra 10,5 mm fisheye til 500mm superteler.
Fashionfotograf og Olympus-ambassadør Svein Bringsdal ga sin gruppe en innføring i fashionfotografering og hadde rigget utendørs studiofasiliteter hvor deltagerne fikk prøve seg på fotografering av modeller som for aledningen var stylet av Sveins dyktige stylister.
Nå gjenstår kanskje det mest spennende når deltagerne skal gå gjennom bildene sine på jakt etter det ene blinkskuddet som skal være med å konkurere om de flotte premiene i Photowalk konkuransen.

Innleveringsfristen er onsdag 11. mai klokken 12.00.

Reglene er enkle: Bildet må være tatt under årets PhotoWalk, kan justeres i Photoshop, kun 1 bilde pr. deltager og strørrelse på bilde: minimum 500 kb og max 3 mb.

Bildet leveres elektronisk via : photowalk@urogfotobergen.no. Husk å merke med navn og telefonnummer!  Vinnerbildene presenteres i Bergens Tidende og ved å delta i konkuransen godtar du at bildene kan publiseres vederlagsfritt under omtale av arrangement og konkuranse. Alle innleverte bilder presenteres her på bloggen.

Deltok du på arrangementet? Legg gjerne igjen kommentar i kommentarfeltet under.

Her er noen glimt fra årets PhotoWalk:

Marcels Canongruppe

Foto: Emil Reiertsen

Sveins Olympusgruppe

Foto: Pål Heggø

Guri Dahl og Nikon gruppen

Foto: Ronnie Larsen

Reklamer

3 kommentar to “Over 300 fotoentusiaster på PhotoWalk i Bergen”

  1. Skulle gjerne vært der! 🙂

  2. Var der og det var kjekt!! Kjem tilbake neste år! 🙂

  3. Det var kjempe kjekt! Er gjerne med neste år også 🙂
    Flotte bilete du har lagt ut!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

%d bloggere like this: