Her er vinnerbildene i årets PhotoWalk konkurranse

103 bilder var med å konkurrerte om et rikholdig utvalg av premier i årets Photowalk konkurranse. Juryen har bestått av Odd E. Nerbø, fotograf og billedredigerer Bergens Tidende – Åsne Digranes, seniorkonsulent ved Universitetet i Bergen, Billedsamlingen – Tove Følid, styremedlem og utstillingsansvarlig Bergen Kameraklubb – Kenneth Rivenes, styremedlem i Bekkalokket Fotoklubb  og Ronnie Larsen, fotograf og fagkonsulent Ur og Foto (jury-sekretær).
Om bildene sier juryen: Årets innleverte bilder viste en stor kreativitet blant deltagerne, og holdt et gjennomgående høyt nivå når man tar i betraktning at mange av de deltagende  er forholdsvis ferske bak kamera. Det er også helt tydelig at årets mentorer, representert ved Marcel Leliehof, Guri Dahl og Svein Bringsdal har tilført photowalkerne mye nyttig kunnskap når det kommer til det å bruke øynene, komponere og  formidle med kameraet som verktøy. Det er også verd å merke seg at jentene forsynte seg godt av premiebordet i år, noe jurymedlemmene satte ekstra stor pris på.
For egen regning kan jeg tilføre at selv om det var er morsom og spennede oppgave å bistå juryen var det til tider ikke like enkelt for juryens medlemmer å enes om hvilke bilder som skulle få entre premiepallen. Årets premiebord inneholdt totalt 15 premier og medlemmer i juryen bestemte at det skulle utdeles premier fra 1 – 6 plass, samt gies hederlige omtaler fra  7 – 15 plass. Hederlige omtaler blir belønnet med trøstepremier. Til de av dere som ikke kom på premiepaller i år er det nye muligheter til neste år. Gratulerer til alle vinnerne.  Husk også at alle vinnerbildene presenteres i Bergens Tidende og jeg regner med at det blir i løpet av de første dagene neste uke. I tillegg kan du se alle konkuransebidragene her på bloggen i løpet av noen få dager.
La meg bare avslutningsvis på vegne av oss i Ur og Foto få takke alle som tok turen til Nygaten denne flotte maidagen og var med til å gjøre dette arrangementet til den suksessen det ble. Da gjenstår det bare nok en gang å gratulere vinnerne og ønske på gjensyn til ny Photowalk i 2012. For ordens skyld gjør jeg oppmerksom på at alle bildene er underlagt copyright og ikke kan brukes andre steder uten avtale med fotografen. Vinnerne vil bli kontaktet.

Foto: Tor Berg

Foto: Marius Pettersen

Foto: Bente Nedrebø

Foto: Julie Andersen

Foto: Frode Kronstad

Foto: Elin Rotevatn

HEDERLIG OMTALE

Foto: John Vint

Foto: Nils Kjetil Torvik

Foto: Christian Mohn

Foto: Einar Helge Osland

Foto: Amalie Bratland

Foto: Johanne Magnus

Foto: Olav Døskeland

Foto: Fredrik Knoph

Foto: Linn Sæbø

Reklamer

5 kommentar to “Her er vinnerbildene i årets PhotoWalk konkurranse”

  1. Gratulerer til alle sammen. Masse fine bilder her. Liker spesielt godt jenta med den røde ballongen.

  2. Gratulere til alle de dyktige fotografene! 🙂 Hadde sansen for «kameraovervåkingen».

  3. Gratulerer til alle, og hyggelig å se at du fikk hederlig omtale Christian!

  4. så fine bilder! gleder meg til neste år:)

  5. @Anita: Takk for det, slike spontane motiver er artige. 😉

    @Thomas Nymark: I disse DLD dager er det vel passende! 🙂

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

%d bloggere like this: