NEX-C3, verdens minste systemkamera fra Sony

Ryktebørsen lanserte det som som verdens minste og letteste kamera med utskiftbare objektiver og APS-C størrelse sensor. Og nå er det her, det nye Sony NEX-C3. Et lite, kompakt system kamera med en vekt på bare 225 gram, og en oppløsning på 16,2 megapiksler. Sony NEX-C3 er ca 6% lettere enn fjorårets NEX-3. I tillegg kan NEX-C3 også filme i 720p HD-video.
En ny in-camera Picture Effect innstilling lar brukere legge til effekter til stillbilder eller HD-video under fotografering. Alternativene inkluderer Delvis Farge, Retro Foto, Pop Farge, High Contrast White, Posterisation, High-key og Toy Camera. Det er også en effekt med det klingende navnet «Soft Skin» som fjerner rynker og blemmer ved portettfotografering (svigermor kommer til å bli henrykt).
I tillegg byr kameraet på 3D Sweep Panorama, Auto HDR og Handheld Twilight-modus. Så her burde være noe for alle. Økt energieffektivitet øker batteriets levetid til 400 stillbilder pr lading – over 20% mer enn NEX-5/NEX-3.
Blant tilbehør kan du velge mellom utstyr som den kompaket HVL-F20S reise blitsen og en 30mm F3.5 E-mount makro objektiv.
Den nye α NEX-C3 tilbys i sølv eller sort, de NEX-C3, og er bygget i solid metal top casing.

NEX-C3 vil bli tilgjengelig fra og med august. Kameraet vil komme med et 18-55 mm kit zoom-objektiv. Det vil også i sort versjon være tilgjengelig med en 16mm. Norske priser er enda ikke klar

 

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

%d bloggere like this: