Lag deg et kamera i pinsen

Ja da var det jaggu meg pinse igjen og noen etterlengtede fridager står for døren. Noen av dere skal på hytta, og noen skal sikkert ikke på hytta. Noen skal sitte i bilkø på vei til eller fra et eller annet, mens andre igjen bare skal nyte freden hjemme. Felles for oss alle er vel et ønske om en varm og solfylt pinse, men en liten titt ut vinduet levner ikke mye håp om en solfylt helg med grilling og et par kalde pils i bøtten.

Da trenger vi noe å forlyste oss med i tillegg til brettspill, dataspill og andre spennede aktiviteter som kan virke samlende på familien:-) Hva da med å bygge ditt eget kamera. Ja hvorfor ikke. Finn frem papir, saks, lim og en printer så er du klar til gå igang. Ta rett og slett og bygg ditt eget Olympuskamera i papp. Gjør du det skikkelig kan du til og med skifte optikk.

Når du er ferdig kan du ta et bilde med det, eller av det, og sende det til meg på epost. Mengden mottatte bilder vil gi meg en pekepinn på hvordan været har vært rundt omkring. Blant de eventuelt innsendte bidragene skal jeg trekke ut en vinner som blir overasket av en liten premie. venter i spenning.

Lykke til, og god pinse til dere alle!

Er du klar til å sette i gang finner du malene her

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

%d bloggere like this: