Se opp for kopier !!

Ser du forskjellen? Den originale laderen er til høyre.

Ferien står for døren og mange av oss skal ut og reise til fjerne steder med tilsynelatende svært behagelige prisnivåer. Da kan det kanskje være lett og falle for fristelsen til å supplere med litt nytt fotoutstyr. Du bør kanskje tenke deg om både to og tre ganger før du bruker feriepengene dine til det. Sjansen er nemlig veldig stor for at du kjøper piratprodukter.
En av de virkelig skuffende tingene i denne bransjen er mengden av falskt utstyr som sirkulerer der ute. Mye av dette kommer fra Kina, verdens største kopimaskin og omsettes via eBay eller en useriøs fotobutikk på stedet der du ferierer. Sjansen for at du kommer tilbake for å klage er liten, mens sjansen for å bli lurt er stor.
Kopier påvirker garantien og kan resultere i alvorlig skade på kameraet ditt. Alle de største merkene er plaget med piratkopier, og det er ikke måte på hva du kan finne. Ofte er det veldig vanskelig for et utrenet øye å se forskjell siden det er svært lite som skiller den originale fra kopien. De store forskjellene ligger på isom regel på nnsiden, den ser du ikke, og det er den som ødelegger.

Nikon har lagt opp en støtte side utviklet for å hjelpe deg å identifisere falske Nikon produkter.  Forskjellen kan ligge i fargen på skruer, eller bare en forskjell i teksten. Andre produkter, som EH-55, er laget for å ligne Nikon-produkter som ikke egentlig eksisterer.

Les mer her

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

%d bloggere like this: