Leica med ny M9-P for Profesjonell

Leica presenterer i dag en ny versjon av verdens minste, fullformat digitale system kamera: Leica M9-P. Den nye modellen vil bli å finne sammen med Leica M9 i selskapets avstandsmåler-kamera portefølje, og gir et alternativ, enda mer diskret og spenstig design som ytterligere forsterker den typiske Leica M9 – og spesielt oppfyller behovene til profesjonelle fotografer i følge selskapet. Den nye modellen vil være tilgjengelig i en klassisk sølv krom eller sort lakk finish.
Det nye kameraet tilbyr de samme tekniske spesifikasjonene som den svært vellykkete Leica M9,  og M9-P kombinerer alle fordelene med kompakt størrelse, full-frame, 18 megapixel 24 x 36 mm sensor,  avansert filbehandling og robust konstruksjon.
Leica M9-P inkluderer et ripebestandig, safirglass på LCD-skjermen. Dette materialet tåler så mye og er så hardt at skjermen kun kan produseres ved hjelp av spesielle diamant skjæreverktøy og er et av verdens hardeste materialer. Som et resultat, er safir glasset som LCD-cover ekstremt motstandsdyktig mot slitasje og nesten uknuselig, noe som igjen betyr mange års pålitelig bruk. I tillegg, takket være et anti-reflekterende belegg på begge sider av dekselet blir bildene enda bedre under visning på skjermen, spesielt i ugunstige lysforhold.
Utvendig er M9-P kledd i lær, og har en mer grov-strukturert finish som sikrer et stødig grep når du fotograferer, og gjør M9-P  trygg og sikker i hånden.
Siden 1954 har Leica M systemet representert en umiskjennelig, individuell form for fotografering og en svært bevisst fotografisk stil. Med en Leica M, blir fotografen en «del av handlingen» i ferd med å fange utfordrende, autentiske og kreative bilder.
Funksjonene til Leica M er gjennomgående konstruert for ekstrem holdbarhet og lang levetid.
I tråd med Leicas satsing på system kompatibilitet, kan nesten alle Leica M objektiver bygget siden 1954 brukes med M9 og M9-P – en viktig faktor i den varige verdien av M-serien. Den 18 megapiksel bildesensoren, spesielt designet og utviklet for M9, gjør at alle M objektivene montert på M9 og M9-P derfor tilbyr de samme brennvidder som opprinnelig tenkt, og det enorme potensialet i ytelsen til den omfattende M objektiv porteføljen, med brennvidder fra 16 til 135mm.
Leica M9-P er tilgjengelig i to forskjellige utgaver, en i sort og en i tradisjonell sølvkrom, hos autoriserte Leica M-forhandlere i løpet av juli 2011. Veiledende utsalgspris: kr. 52.000 inkl. mva.

Et oppgraderingsprogram fra Leica M9 til Leica M9-P vil være tilgjenglig fra oktober 2011.

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

%d bloggere like this: