X-Rite lanserer nye skjermkalibratorer

X-Rite har lansert i1Display Pro og ColorMunki Display, et par nye, nesten identisk utseende colorimeters konstruert for å kalibrere skjermer og projektorer. Begge er i følge produsenten lovet å være svært gode på å måle både standard og bredt fargespekter og måler skjermer med både fluoriserende (CCFL) eller LED-bakbelysning, og begge har evnen til å lage profiler gjennom en iterativ måleprosess.
De viktigste forskjellene mellom i1Display Pro og ColorMunki Display er hastigheten. Forskjellen skal være så mye som 5 ganger raskere, og så ligger det også noe forskjeller i programvarefunksjoner hvor blant annet i1Display Pro er inkludert i1Profiler programvare som sørger for bedre kontroll over profil innstillinger og kan også vurdere  ensartethet, noe ColorMunki Display programvaren ikke kan.
Den nye i1Display Pro består av en RGB-filter fargemåler med en dreibar diffuser arm som kan brukes som et stativ for projektor profilering (feste for stativ montering i tillegg).  i1Profiler programvaren tilbyr presis innstilling av hvitpunkt luminans, gamma og kontrast ratio, custom innstillinger kan opprettes og en iterativ profilerings prosess er utformet for å tillate en mer komplett måling av en bestemt monitor basert på monitorens unike fargeegenskaper. Andre funksjoner inkluderer automatisk kontroll av skjerminnstillingene, inkludert bakbelysning lysstyrken på Apple-skjermer, pluss funksjoner for måling av både omgivelseslys og refleks i skjermoverflaten.
Det er fremdeles mange digitale fotografer der ute som ikke helt har forstått viktigheten av og verdien av en kalibrert skjerm. Ta en titt en titt på videoen under, så blir gjerne ting litt enklere og forstå og ikke minst finne ut av hvordan en kalibrator kan gjøre dine digitale bilder enda bedre.

 

 

Reklamer

Én kommentar to “X-Rite lanserer nye skjermkalibratorer”

  1. Wow! After all I got a webpage from where I be able to
    genuinely take helpful facts regarding my study
    and knowledge.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

%d bloggere like this: