Ny toppmodell fra Olympus med berøringsskjerm og verdens raskeste autofokus

Olympus omdefinerer enda en gang hele systemkameraklassen. Den nye toppmodellen i PEN-serien har en OLED berøringsskjerm med fotokvalitet, verdens raskeste autofokus* for systemkameraer med utbyttbar optikk, presisjon som aldri før og en helt ny prosessor som genererer god kvalitet på bildene.
Olympus PEN E-P3 er toppmodellen i den tredje generasjonen PEN-kameraer. Designen er inspirert av sjarmen hos 60-tallets PEN-kameraer, og er utviklet til en tidløs form. Elegant, kompakt, ergonomisk og lettanvendelig. E-P3 finnes i klassisk svart, sølv og hvit.
PEN har raskt blitt mange fotografers nye favorittkamera. Amatører som vil ha en betydelig bedre bildekvalitet enn mange kompaktkameraer gir. Profesjonelle som vil ha et lite, smidig kamera nummer to, uten å gi avkall på kvalitet og fleksibilitet. Kameraet vil være på markedet høsten 2011.

Dobbelt så kraftig prosessor
Nye E-P3 vil ikke skuffe noen. Under det velbygde skallet av metall finnes en dobbeltkjernet bildeprosessor som er betydelig kraftigere enn tidligere. TruePic VI benytter i prinsippet den ene kjernen til å styre kameraets funksjoner. Mens den andre er dedikert til bildebehandling fra den nye, mer følsomme 12,3 megapikslers High Speed Live MOS-sensoren. Resultatet er en farge- og detaljgjengivelse som er vanskelig å slå, og lysfølsomhet med lite støy helt opp til ISO 12800.
Dessuten kan du filme i Full HD 1080i med 60 bilder/sekundet i videoformatene AVCHD (MPG-4) og 720p HD Motion JPEG, som forenkler videoredigering på PC. Prosessoren minsker også bufringstid og støy ved videofilming.

Suveren OLED berøringsskjerm
E-P3 har en 3-tommers OLED berøringsskjerm med fotokvalitet. OLED gir sammenlignet med LCD høyere kontrast, bedre sortnivå og kan gjengi flere fargenyanser i fargespekteret på en mer naturlig måte. Selv betraktingsvinkelen øker, mens energiforbruker minsker. Uansett lysforhold ser du direkte hvordan bildet ditt blir, og du styrer enkelt ulike funksjoner med fingertuppen. Forstørr og forminsk bildet, velg AF-punkter og lukkertid, aktiver Live Guiden.
Live Guiden gjør det enkelt for mindre vante fotografer å stille inn for eksempel blenderåpning for å få ønsket dybdeskarphet. En nyhet er at guiden kan aktiveres uansett eksponeringsprogram og omfatter både stillbilde og video.

Lett å finne riktige innstillinger raskt
For proffotografen har E-P3 to hjul for bekvemmere og raskere manuelle innstillinger. Med tommelen kan blenderåpning og eksponering finjusteres. Innstillingene vises tydelig på OLED-skjermen. Det finnes også tre knapper som kan skreddersys til å aktivere funksjoner som du bruker ofte.
Med smarte knapper, bekvemme hjul og den superraske autofokusen får fotografen raskere reaksjoner og behøver ikke risikere å gå glipp av spontane hendelser, flyktige øyeblikk og motiver i rask bevegelse.

Superrask fokusering
Den nye bildeprosessoren TruePic VI og verdens raskeste* autofokus for kameraer med utbyttbar optikk gjør det mulig å følge bevegelige motiver med høy presisjon. 35 fokuspunkter over hele bildeflaten forenkler fokuseringen på riktig objekt i bildet, selv om det ligger i bakgrunnen. Kameraet har Full Time AF, noe som innebærer at autofokusen konstant er aktiv, og du behøver ikke å trykke ned utløseren for at motivet skal være skarpt.
I lyssvake situasjoner hjelper den innebygde AF-hjelpebelysningen til med å finne riktig fokus raskt. AF Tracking sørger for at bevegelige motiver holdes i fokus, selv om de beveger seg inn og ut av bildet.

Rom for mer kreativitet
PEN E-P3 hjelper deg aktivt til å ta enda mer interessante bilder og video. Ti innebygde kunstfiltre som kan legges på både bilder og video: Pop Art, Soft fokus, Kornete film, Hullkamera, Pale & Light Colour, Light Tone, Cross Process, Gentle Sepia, Diorama og Dramatisk tone (HDR)

E-P3 er et ekte systemkamera med markedets største objektiv- og tilbehørsprogram for speilløse systemkameraer. 20 ulike Micro Four Thirds-objektiver, 27 Four Thirds-objektiver og over 500 andre objektiver (via adapter). Takket være kameraets innebygde og høyeffektive bildestabilisering får du skarpe bilder selv med lange teleobjektiver eller i dårlig lys.

Tre nyheter i objektivprogrammet er M.ZUIKO DIGITAL  (24 mm**) 1:2,0 vidvinkelobjektiv, M.ZUIKO DIGITAL  (90 mm**) 1:1,8 portrettobjektiv og zoomobjektivet M.ZUIKO DIGITAL 14–42 mm (28-84 mm**) 1:3,5–5,6 II R som nå er enda mer kompakt og så godt som lydløst ved fokusering og zooming for ikke å gi forstyrende lyd når du filmer. 12 mm45 mm42 mm

Olympus E-P3 bildekvalitet

Kraftig TruePic VI bildeprosessor for utmerket bildekvalitet og raskere bildehåndtering
Innebygd, høyeffektiv bildestabilisering for skarpe bilder og video uansett objektiv
12,3 effektive megapikslers High Speed Live MOS-bildesensor for minimalt med støy
ISO 12800
1080i 60 bilder/s Full HD stereo videoinnspilling i AVCHD eller Motion JPEG
Høyeffektivt Supersonic Wave Filter støvreduksjonssystem
Lettanvendelig

Verdens raskeste autofokussystem for systemkameraer med utbyttbar optikk, 35 AF-punkter, AF hjelpebelysning, Full AF og AF Tracking med funksjon for å spore objekter som beveger seg inn og ut av bildet
3.0”OLED berøringsskjerm med 610 000 punkters oppløsning. Superkontrast og fotokvalitet
Separate hjul og hurtigvalgsknapper med valgbar funksjon for manuelle justeringer
Touch Live Guide ved HD-video og stillbilder i alle eksponeringsmodi (iAUTO/P/S/A/M)
Live View i HD-video- og stillbildemodus
Innebygd vater
Lettanvendelig funksjonsmeny
Kreativitet og fleksibilitet

Ti kreative kunstfiltre for HD-video og stillbilder
Accessory Port 2-kompatibel med ulikt tilbehør som elektronisk søker, PENPAL (trådløs bildeoverføring via Bluetooth), ekstern mikrofon og blitssystem
Kompatibel med 20 ulike Micro Four Thirds-objektiver, 27 Four Thirds-objektiver og over 500 andre objektiver (via adapter)
Undervannshus finnes som tilbehør
Lukkerhastighet på 1/4000 sekund og seriebildeopptak med 5 bilder/sekund
Multieksponeringsmodus med 2 RAW-bilder
Long-life BLS-5 litiumionbatteri

Øvrig

Tidløs premiumdesign av kamerahus
3D-stillbilder
SDXC-kort og Eye-Fi-kompatibel
Trådløs blitskontroll

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

%d bloggere like this: