Pen Lite, nytt medlem i Olympus Pen familien

Olympus PEN Lite er systemkameraet for alle som elsker kreative bilder. Ny kompakt og elegant premiumdesign med børstet aluminiumfinish. Utstyrt med verdens raskeste autofokus for kameraer med utbyttbar optikk, tiltbar 3 tommers skjerm, aktive kunstfiltre, video i Full HD og bildestabilisering har den alt du kan ønske.
Olympus PEN utvides nå med PEN Lite som har betegnelsen E-PL3. Kameraet er kompakt, lett å ta med seg og bekvemt å bruke under alle forhold. PEN Lite utstråler premiumkvalitet med finish i børstet metall i fargene sølv, svart, hvit eller rød. Kameraet vil være på markedet høsten 2011.

PEN er den nye generasjonen systemkameraer som forener en meget høy bildekvalitet med et kompakt og lettanvendelig kamera. Bildene dine blir av høy kvalitet selv om du ikke er interessert i teknologi. Nye PEN Lite gjør fotograferingen enda morsommere og mer bekvem. Kameraet har en bevegelig skjerm som er tre tommer stor. Ved å vinkle skjermen opp eller ned kan du bekvemt se bilder i alle situasjoner. Selv når du holder kameraet på en armlengdes avstand eller over hodet.
For en amatør er systemkameraenes innstillinger en utfordring som lett kan ende i frustrasjon. PEN løser dette med en «Live Guide» som viser hvordan de ulike innstillingene forandrer bildet direkte på skjermen. Vil du løfte frem motivet med en uskarp bakgrunn, trykker du deg enkelt frem til du er fornøyd. Du ser direkte hvordan hvert trinn forandrer bildet. Live Guiden er tilgjengelig i alle eksponeringsmodi, og i tillegg til dybdeskarphet kan du se hvordan fargetemperatur, intensitet, kontrast og lysgjengivelse forandrer bildet.
Naturligvis kan du også la kameraet ta hånd om alt. I eksponeringsmodusen i-AUTO velger
PEN Lite automatisk beste bildeprogram avhengig av motivet. Kameraets menyer er tydelige, og med hurtigvalgsknappene på oversiden aktiverer du ulike funksjoner som ofte brukes.

Raskere fokusering og høyere oppløsning
PEN Lite har Olympus’ nye bildeprosessor TruePic VI og verdens raskeste* autofokus for kameraer med utbyttbar optikk. Full Time AF med 35 fokuspunkter over hele bildeflaten betyr en ekstremt raskt reagerende og nøyaktig autofokus. Selv om fokuspunktet ligger i bakgrunnen. Innebygd AF Illuminator (bakgrunnsbelyst bildesensor) forbedrer autofokusen i lyssvake situasjoner. AF Tracking følger bevegelige objekter selv om de flytter seg inn og ut av bildet.

TruePic VI kombinert med en bildesensor på 12,3 effektive megapiksler (High Speed Live MOS) gir en forbedret detaljgjengivelse og minimerer støy ved høye ISO-tall. Dessuten kan du filme i Full HD 1080i med videoformatene AVCHD (MPG-4) og 720p HD Motion JPEG (passer for enklere videoredigering på PC).

Rom for mer kreativitet i bilde og video
PEN Lite oppfordrer til mer spennende bilder og video. Seks innebygde kunstfiltre kan legges på både stillbilder og video. Med kunstfilter-brakettering lager kameraet automatisk varianter av bildene med ulike filtre. Hvert filter – Pop Art, Soft fokus, Kornete film, Hullkamera, Diorama og Dramatisk tone (HDR) – kan dessuten i tillegg kombineres med opptil fem filtereffekter som Starlight og Hvite kanter.
Olympus PEN Lite er utstyrt med et oppgradert zoomobjektiv M.ZUIKO DIGITAL 14–42 mm (28–84 mm**) 1:3,5–5,6 II R. Objektivet er enda mer kompakt, og er så godt som lydløst ved fokusering og zooming for ikke å gi forstyrrende lyd når du filmer.
Olympus PEN har i dag markedets største sortiment av objektiver og tilbehør for Micro Four Thirds systemkameraer.

Olympus PEN Lite (E-PL3)

Kraftig TruePic VI bildeprosessor for utmerket bildekvalitet og raskere bildehåndtering
Innebygd, høyeffektiv bildestabilisering for skarpe bilder og video uansett objektiv. Kompakt M.ZUIKO DIGITAL 14–42 mm (28–84 mm**) 1:3,5–5,6 II R, raskt og nesten lydløst objektiv for stillbilder og video
12,3 effektive megapikslers High Speed Live MOS-bildesensor for minimalt med støy
ISO 12800
1080i Full HD stereo videoinnspilling i AVCHD eller Motion JPEG
Høyeffektivt Supersonic Wave Filter støvreduksjonssystem

Verdens raskeste AF-system for kameraer med utbyttbar optikk,, 35 AF-punkter, AF hjelpebelysning og AF Tracking med funksjon for å spore objekter som beveger seg inn og ut av bildet
Vinklingsbar3.0”LCD med 460 000 punkters oppløsning
Hurtigvalgsknapper (en med valgbar funksjon) for manuelle justeringer
Live Guide ved HD-video og stillbilder i alle eksponeringsmodi (iAUTO/P/S/A/M)
Pop-up-beskrivelse for hvert punkt i menyen
Live View i HD-video- og stillbildemodus
Lettanvendelig funksjonsmeny
Kreativitet og fleksibilitet

Seks kreative kunstfiltre for HD-video og stillbilder som kan kombineres, kunstfiltereffekter som f.eks. Starlight og Hvite kanter
Accessory Port 2-kompatibel med ulikt tilbehør som elektronisk søker, ekstern mikrofon og blitssystem
Kompatibel med 20 ulike Micro Four Thirds-objektiver, 27 Four Thirds-objektiver og over 500 andre objektiver (via adapter)
Undervannshus finnes som tilbehør
Lukkerhastighet på 1/4000 sekund og seriebildeopptak med 5 bilder/sekund
Multieksponeringsmodus med 2 RAW-bilder
Long-life BLS-5 litiumionbatteri
Kompakt kamerahus i metall med premiumdesign i børstet aluminiumfinish
Utbyttbar dekorasjonsring på medfølgende objektiv
Kamerahus i fire farger: svart, hvit, sølv og rød
Ekstern, vinklingsbar blits medfølger
3D-stillbilder
SDXC-kort og Eye-Fi-kompatibel
Trådløs blitskontroll

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

%d bloggere like this: