Vil du lede en photowalk?

Illustrasjon fra fjorårets photowalk

Det er klart for en ny Scott Kelby internasjonal photowalk, den 4 i rekken. I år er datoene er satt til 1. og 2. oktober. Du kan med andre ord velge om du vil arrangere lørdagen eller søndagen. Oslo er allerede på plass sammen med en rekke andre byer verden over, men Bergen glimrer foreløpig med sitt fravær. Det syns jeg vi bør få en orden på. Finnes det noen blogglesere med base i Bergen som kunne tenke seg å ta på seg det ærefulle oppdraget?
Det er overhodet ikke noen vanskelig oppgave. Photowalken har plass til 50 deltagere og som leder blir oppgaven din å legge opp til en rute som tar ca. 2 timer hvor deltagerne kan få ta bilder og den avsluttes med en sosial samling hvor man kan skylle bort bystøvet og leske sine struper over en fotoprat.
Vi har fra tidligere gode resultater og vise til med blant annet hederlig omtale, så her er definitivt tradisjoner å ta vare på.
Har du lyst å lede? Jeg bidrar gjerne med råd og vink basert på erfaringer med tidligere photowalker jeg har arrangert. Og hvem vet, kanskje Bergen stikker av men den gjeveste premien. For premier er det mange av, og flotte er de også.
Dette er et arrangement som er åpent for alle, uansett alder og erfaring med fotografering. Jeg synes derfor at dette bør være et arrangement som ikke ledes i regi av en klubb eller gruppe, hvor påmeldingene og markedføringen skjer internt og ikke blir den gjengse fotointeresserte Bergenser til gode.
Så om du føler deg kallet, er det bare å sende inn søknad,  og det gjøres ved å følge linken under, hvor du også kan lese mer om den internasjonale photowalken.
Ballen er kastet og jeg følger spent med på om Bergen dukker opp på listen over deltagerbyer.

Les mer her

Reklamer

Én kommentar to “Vil du lede en photowalk?”

  1. Det høres interessant ut, men eg har veldig lyst å vera deltakar på denne photowalken… Reknar med det kjem info om tid og sted… 🙂

    Øyvind

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

%d bloggere like this: