GuraGear introduserer Kiboko 22L +


Den nye Kiboko 22L + ble designet fra skissene etter at flere kunder (inkludert meg selv) har kommet med tilbakemeldinger om forbedringer de siste par årene etter langvarig bruk av Kiboko 30. Som sin litt mer tilårskomne storebror er den nye Kiboko 22L + ekstremt lett ogholdbar, men denne sekken har likevel en ting eller to å lære storebror, som det å kombinere en opp til en 15″ bærbar PC sammen med kamerautstyret. Størrelsen på sekken passer de strengeste internasjonale «carry on» kravene på fly uten å ofre bæreevne; denne perlen av en sekk kan frakte opp til en 500mm F4.0 tele, og Kiboko 22L + er så definitivt laget for å reise, med styrket beltesystem som har memory-skumskulderstropper, et godt ventilert og polstret rygg panel, en flyttbart hoftebelte, og skulderstroppene kan som storebror brettes bort når de ikke trengs.

Trofast mot Kiboko DNAet, har  også 22L + den unike sommerfugl klaff tilgangen som enkelt lar deg få til flere kamerahus, objektiver, og alt ditt andre foto tilbehør. Kiboko ryggsekker er laget av high-tech materialer designet for å balansere vekt og holdbarhet.

Det eneste minuset med denne sekken er at den ikke markedsføres i Norge. Ønsker du en slik må du nok finne deg i å importere sjøl.

Les mer her

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: