Really Right Stuff i Norge og for Fujifilm X100

Jeg har tidligere omtalt RRS eller Really Rigt Stuff sine produkter på bloggen min. Personlig synes jeg dette er blant det aller ypperste på markedet når det kommer til kvalitet og ikke minst brukervennlighet til en noenlunde fornuftig pris. Bakdelen var bare det at produktene desverre ikke var tilgjengelig over disk. Her måtte sakene bestilles direkte fra produsentens webside. Selv om produsenten shippet samme dag med expressfart over «dammen», gjorde det norske postverket sitt aller ytterste for å forkludre det hele (ref. egenkjøpt erfaring).
Nå har imidlertid kikkertspesialisten.no ordnet en norsk forhandleravtale som gjør tingene vesentlig enklere for deg å handle. Tror faktisk prisene er noenlunde de samme som om du importerer sjøl minus frustrasjonen over vårt lynhurtige postverk som gjør sitt beste for å få sendingen til å stoppe opp på vei til deg.

Flere av mine blogglesere vet jeg har i sitt eie den lekre godbiten fra Fujifilm,  X 100. Og RRS har som til de fleste andre kameramodeller på markedet, også noe spennede for denne modellen. Se bare her………

Festeplate og grep. Festeplaten har Arca Swiss standard. Delene kjøpes separat eller i kit. Er du på jakt etter RRS til andre kameramodeller er det bare å ta kontakt med gutta på kikkertspesialisten, de hjelper deg mer enn gjerne.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: