onOne Perfect PhotoSuite 6 endelig her

Er du på jakt etter en programvarepakke som gjør det meste for deg, lekende lett, ja da er det faktisk denne du skal ha. Her får du 7 prisvinnede programmer i en pakke. onOne Software har etter lang venting endelig sluppet Perfect Photo Suite 6. Denne versjonen introduserer fire nye produkter, Perfect Portrait 1, Perfect Layers 2, Perfect Effects 3, og Perfect Mask 5 til allerede eksisterende Perfect Resize 7, FocalPoint 2 og PhotoFrame 4.6 plug-ins, og integrerer dem via en menylinje som gjør at du som fotograf har verktøyene lett tilgjengelig. Perfect Photo Suite 6 fortsetter å fungere som en plug-in for Adobe Photoshop, men nå også som en frittstående applikasjon. Denne ekstra funksjonaliteten betyr at alle produktene i pakken kan brukes sammen i Adobe Lightroom og Apple Aperture uten å være avhengig av et separat vertsprogram som tidligere var nødvendig. Perfekt Photo Suite 6 vil fortsette å inkludere full støtte for Photoshop CS5 og CS4 med mange funksjoner som for eksempel Smart Filters. Den nye Perfect Photo Suite 6 er tilgjengelig umiddelbart for $ 299,95 fra leverandøren. Eiere av en tidligere versjon kan oppgradere til Perfect Photo Suite 6 for $ 149,95.

Photo Suite 6 er en løsning for både profesjonelle og avanserte amatørfotografer, og tilbyr enkle løsninger for fotografiske effekter, portrett retusjering, opprette og arbeide med flere lag filer, erstatte uønskede bakgrunner, endre bildestørrelse, dybdeskarphet kontroll, og kanteffekter.

«Over de siste årene, vi har sett hvordan fotografer endrer måten de jobber og forstår deres behov for verktøy som hjelper dem å løse felles fotografering problemer,» sier Craig Keudell, president i onOne Software.»Med utgivelsen av helt nye produkter Perfect Portrait, Perfect Effects, Perfect Mask og oppdateringen til Perfect Layers, tilbyr Photo Suite 6 verktøy fokusert på fotografering og bildebehandling. Den er ikke bare er intuitiv å bruke, men integreres sømløst i arbeidsflyten, slik at fotografer kan realisere sine fotografiske visjoner. «

Perfect Photo Suite 6 inneholder fullversjoner av følgende onOne Software produkter:

Perfect Effects 3 bygger på populariteten til PhotoTools ved å gi en raskere og mer effektiv måte å lage bilder. Perfect Effects inneholder et komplett bibliotek av profesjonelle fotografiske effekter som kan forhåndsvises, live og i full skjerm. Perfect Effects inkluderer nå mer manuell kontroll og blandingsalternativer som gir enda mer kontroll over hvordan effektene er kombineres og anvendes.

Perfect Portrait 1 er et helt nytt produkt som tilbyr de siste nyvinningene innen portrett retusjering for fotografer. Fotografen kan nå fokusere på skapelsen av bildet fordi de mest tidkrevende retusjeringsoppgaver er automatisert i Perfect Portrait. Perfect Portrait finner automatisk ansikter, øyne og munn på bilder slik at fotografer kan komme direkte til arbeidet med retusjeringen. Forbedre hudens tekstur og farge,  fjerne urenheter og forbedring av øyne, lepper og tenner har aldri vært enklere.

Perfekt Layers 2 lar fotografer å kombinere bilder for endeløse kreative muligheter. Lag og rediger lagdelte filer med Perfect Layers direkte fra Lightroom og Aperture, eller som en frittstående applikasjon.Perfect Layers filer lagres i PSD-format og kan redigeres i Photoshop og Photoshop Elements senere. Perfect Layers er hjertet i det nye Perfect Photo Suite 6.

Perfect Mask 5 er den neste generasjonen av Mask Pro, den ledende programvaren for skifte av bakgrunn i dine bilder. Perfect Mask tar styrken til Mask Pro til et annet nivå, ved å automatisere mange vanlige maskering oppgaver med utrolig nøyaktighet. Perfekt Masks nye maskering teknologi gjør det å isolere bakgrunner overraskende lett. Med automatisk bakgrunnsfjerning, er en første maske gjort på bildet og kan deretter finjusteres med Erase og Fineadjust Tools. Med disse nye funksjonene, kan høykvalitets masker lages med bare noen få klikk. Perfect Mask gjør maskering av bilder inneholdende hår og glass på komplekse bakgrunner svært enkelt.

Perfect Resize 7, drevet av Genuine Fractals, er industristandarden for endring av bildestørrelse. Det er kjent i hele foto-og grafisk industri for sin evne til å øke bildestørrelsen godt over 1000% uten tap av skarphet eller detaljer som normalt er forventet. Den patenterte, fraktalbaserte interpolasjonsalgoritmen fungerer som bare det, og resultatene taler for seg.

PhotoFrame 4.6, legger den perfekte finishen til dine bilder.  Med over tusen designelementer som film kanter, border, teksturer, bakgrunner, har PhotoFrame selv et komplett oppsett der brukeren kan ganske enkelt slippe et bilde i, og det er ferdig. Det er den enkleste og raskeste måten for å legge til et autentisk kontaktkopi fra mørkerommet med en film kant,  for å lage flotte album eller scrapbook sider.

FocalPoint 2, bringer kameralinsen inn i datamaskinen. Den gir fotografer den beste måten å legge den mest realistiske dybdeskarphet og selektiv fokuseringskontroll til bildet etter at det er fotografert. Fotografer har nå en utrolig fleksibilitet og kontroll over utseendet på uskarphete. Med FocalPoint får du nye blur algoritmer, FocusBrush, Lens Presets og flere FocusBug funksjoner.

Den nye Perfect Photo Suite 6 er tilgjengelig umiddelbart på http://www.ononesoftware.com. Nye brukere kan kjøpe Perfekt Photo Suite 6 for en pris på $ 299,95. Eiere av en tidligere versjon av Perfect Photo Suite, inkludert Perfekt Foto 5,5 Suite, Plug-In Suite 5 eller tidligere, kan oppgradere til perfekct Photo Suite 6 for bare $ 149.95. For mer informasjon om Perfekt Photo Suite 6, kan du gå http://www.ononesoftware.com/products/suite.
Du finner også demoversjoner tilgjengelig her.
For de som har kjøpt den perfekte Photo Suite 5.5 på eller etter den 7 august 2011, vil onOne Software utstede en gratis oppgradering til den perfekte Photo Suite 6 via nedlasting.

Reklamer

2 kommentar to “onOne Perfect PhotoSuite 6 endelig her”

  1. Lurer litt på dette med ‘standalone’… Kan en Nikon NX2 basert fotograf ha glede av dette? Selfølgelig uavhengig av NX2, men får intrykk at dette trenger en ‘host app’ selv om ikke trenger å være PS siden Aperture og Lightroom nevnes. Noen info?

  2. «Alle» har glede av dette programmet.
    «Standalone» betyr at du kan bruke programmet uten vertsprogramvare som Photoshop, Lightroom e.l

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

%d bloggere like this: