Del bildebiblioteket ditt med Adobe Carousel

Adobe har annonsert Adobe Carousel i iTunes App Store og Mac App Store. Adobe Carousel er den eneste fotoløsning som gir deg tilgang til hele bildebiblioteket fra iPad, iPhone, iPod touch og Mac OS. Programmet gir deg en enkel måte å bla gjennom, justere og dele bilder uten å bekymre deg over manuell synkronisering. Adobe Carousel er drevet av den samme foto-prosesserings motoren som brukes i Lightroom, slik at du får de beste redigerings- resultater, uansett enhet.

Adobe Carousel består av en klient app for iPad, iPhone, iPod touch og Mac OS stasjonære. Støtte for Windows og Android ventes i første halvdel av 2012. Bildebibliotekene importeres til Adobe Carousel og gjøres automatisk tilgjengelig på alle støttede enheter gjennom Adobes Carousel som igjen er er cloud-basert teknologi. Når bildene er importert, eventuelle endringer, slettinger eller tillegg er gjort blir biblioteket på én enhet automatisk oppdatert på tvers av alle enheter knyttet til kontoen. Abonnenter kan importere et ubegrenset antall JPEG-filer og installere Adobe Carousel på så mange av sine kompatible enheter som de vil. Å komme i gang med Adobe Carousel er like enkelt som å laste ned apps og sette opp et abonnement på iPhone og iPad.

Adobes kraftige foto-prosesseringsmotor lar brukere justere eksponering, skygger, høylys, hvitbalanse, farger, klarhet og kontrast. Du kan eksperimentere med utseendet på et bilde ved å bruke over et dusin forskjellige forhåndsdefinerte innstillinger.

Deling av bilder er enkelt med Adobe Carousel. Abonnenter kan invitere opptil 25 venner og familiemedlemmer til å samarbeide om et bilde bibliotek gratis – slik at alle med en Adobe Carousel innstallert kan vise og legge til bilder, bruke justeringer og se på bilder, og enkelt flagg favoritter. Brukere kan også dele bilder via Facebook, Twitter, Tumblr og epost.

Adobe Carousel er umiddelbart tilgjengelig via iTunes App Store og Mac App Store:

* ITunes App Store: http://itunes.apple.com/us/app/adobe-carousel/id455066445?ls=1&mt=8b
* Mac App Store: http://itunes.apple.com/us/app/adobe-carousel/id455068834?ls=1&mt=12

Du kan dra nytte av en spesiell introduksjonspris på Adobe Carousel frem til 31 januar 2012 for US $ 59.99/for et år eller US $ 5.99/pr. måned. Alle som abonnerer på tilbudet vil være i stand til å fornye det til samme pris for ytterligere to år. Vanlig pris for Adobe Carousel er USD 99.99/år eller US $ 9.99/måned. Du kan prøve appen kostnadsfritt i 30 dager og kan kjøpe en månedlig eller et årlig abonnement når som helst fra sin iPad eller iPhone.
Som en del av abonnement, kan kundene laste ned og installere apps så mange ganger og på tvers av så mange enheter som de vil uten ekstra kostnad. For mer informasjon, inkludert systemkrav, besøk www.photoshop.com / carousel.

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: