Sun-Sniper satser på lær

De av dere som har fulgt med på bloggen en stund, husker kanskje at jeg omtalte de populære såkalte «slingstraps» som en mye bedre løsning enn kameraprodusentenes «give away» kamerastropper. (Fikk du det ikke med deg, kan du lese innlegget her)
Jeg mener som tidligere at denne type stropper er vesentlig bedre, ikke minst for kroppen og da spesielt rygg og nakke. Et annet viktig pluss et at kameraet alltid er skuddklart på en brøkdel av et sekund.
Nå har produsenten av stroppene gjort de enda bedre, ved å lansere de populære stroppene i en lærutgave. Som i tidligere versjoner er også denne utstyrt med en innebygget stålvaier som skal gjøre det vanskelig for en kjenltring å kunne klippe stroppen for å stjele kameraet ditt.
Nettopp det med stålvaieren var nok det som  skapte hodebry og irritasjon for noen, siden den i noen tilfeller fliset seg og kom ut gjennon materialet i stroppen. Dette skyldtes kort og godt slitasje ved bruk.
I den nye lærvarianten er dette problemet eliminert. Den nye Sniper «PRO-Leather» – Steel & Bear»  kombineres moderne funksjonalitet med et klassisk og elegant design.
I tillegg til «Steel» sikkerhetsfunksjonen, legger «PRO-Leather» STEEL & BEAR en friksjonsfri innfesting i kameraet ved å bruke et rustfritt stålkulelager for bedre spinning og mindre svinging når kameraet henger skuddklart. Denne nye kamera/stropp kontakten forkorter også den fysiske avstanden mellom kamera og stropp og reduserer drastisk uønsket svai i kamerastroppen. Lærutgaven har heldigvis beholdt den geniale «shock absorber» løsningen som gjør at stroppen fjærer under bruk. Den «gamle» Sun-Sniper stroppen kostet knappe tusenlappen. Lærutgaven vil nok ligge noen få hundrelapper over, men det er den aboslutt verd. Dette er kort og godt den raskeste og mest komfortable kamerastroppen i verden. Sun-Sniper selges stort sett der hvor kamerautstyr selges. I Bergen er blant annet Ur og Foto stedet for en ny og mye bedre løsning hva kamerastropper angår.

 

Reklamer

Én kommentar to “Sun-Sniper satser på lær”

  1. Hello to аll, for the reason that I am truly keen of reading thiѕ web site’s post tօ be updated on ɑ regular basis.
    Ӏt consists of good data.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: